- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вапросче!?!?!
Така искам да ви питам нещо от чисто лубобитство вчера вечерта като излязох с приятели и те почнаха да спорят как би трябвало да се раскаса химена ( кои е правилният начин).Единия казва с прасти.. другия казва че трябва директно да проникне пениса.. А аз казвам че е се едно.. смисал аз моята приятелка я оправих парво с прасти.. но пък 1-фр оправи неговата парво с пениса.. Вие какво мислите просто ми е интересно .. Има ли някакъв конкретен начин.. за които не знамили просто тея 2-мата са идиоти.. които просто обичат да си спорят
![]()
П.П. Извинявам се за правописните грешки..
вАпросче?
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
С пениса според мен е най-добре![]()
е да ама с пениса няма ли повече болка ? отколкото с прасчетатабтв извинявам се че питам ама от скоро съм в сексуалняи свят и някои работи не са ми ясни ..
![]()
Няма значение. И в двата случая вече не е девствена, просто тя трябва да се замисли как ще е по-запомнящо се. "Отворих се с пръсти" не звучи добре.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
ебати правописа
с пишка
не се изказвай неподготвен,прасе
вапросче
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
С пениса според мен е по-добре,иначе мисля че боли повече
С краставица, ръждясал пирон, гумена пишка, нож, вилица ... варианти много![]()
Спокойно, нямаше нужда да поясняваш, че скоро си в "СЕКСУАЛНИЯ СВЯТ" ?! , всички разбрахме.
Парво се уграмути утносну прастите и вкарванету, тогава зъдавай вапросченца![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Добре, че не е имало вариант "отваряне с мозък", че щеше да си останеш девствен цял живот.
Първоначално написано от miminko
![]()
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Първоначално написано от cekokn
Виж сега- те да си намерят първо девствена пък после да си блъскат главите
![]()
![]()
Много ясно, че първо с пръст...Едно е да и набиеш 5 санта дебела пишка, едно е 1-2 санта пръст.
Все едно както си стоиш нормално, да започнеш да бягаш изведнъж с всички сили..щи са ибе майката. Затова се потичва леко и после забързваш...
Същата работа и с дундата на момичето. От малко към голямо, от тънко към дебело...все пак в началото е тясна..
И наистина си оправи правописа!![]()
[quote="luciferrr"]Много ясно, че първо с пръст...Едно е да и набиеш 5 санта дебела пишка, едно е 1-2 санта пръст.
Все едно както си стоиш нормално, да започнеш да бягаш изведнъж с всички сили..щи са ибе майката. Затова се потичва леко и после забързваш...
Същата работа и с дундата на момичето. От малко към голямо, от тънко към дебело...все пак в началото е тясна..![]()
![]()
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт