.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Вапросче!?!?!

Така искам да ви питам нещо от чисто лубобитство вчера вечерта като излязох с приятели и те почнаха да спорят как би трябвало да се раскаса химена ( кои е правилният начин).Единия казва с прасти.. другия казва че трябва директно да проникне пениса.. А аз казвам че е се едно.. смисал аз моята приятелка я оправих парво с прасти.. но пък 1-фр оправи неговата парво с пениса.. Вие какво мислите просто ми е интересно .. Има ли някакъв конкретен начин.. за които не знам или просто тея 2-мата са идиоти.. които просто обичат да си спорят

П.П. Извинявам се за правописните грешки..

Град
    Destiny Islands
    вАпросче?
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

С пениса според мен е най-добре

е да ама с пениса няма ли повече болка ? отколкото с прасчетата бтв извинявам се че питам ама от скоро съм в сексуалняи свят и някои работи не са ми ясни ..

Няма значение. И в двата случая вече не е девствена, просто тя трябва да се замисли как ще е по-запомнящо се. "Отворих се с пръсти" не звучи добре.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Супер фен Аватара на Di
    ебати правописа
    с пишка
    не се изказвай неподготвен,прасе

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    вапросче

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

С пениса според мен е по-добре,иначе мисля че боли повече

Повече от фен Аватара на Ice_b0x
    С краставица, ръждясал пирон, гумена пишка, нож, вилица ... варианти много

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Спокойно, нямаше нужда да поясняваш, че скоро си в "СЕКСУАЛНИЯ СВЯТ" ?! , всички разбрахме.
    Парво се уграмути утносну прастите и вкарванету, тогава зъдавай вапросченца
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Добре, че не е имало вариант "отваряне с мозък", че щеше да си останеш девствен цял живот.

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Не можа ли да се сетиш,че е въпрос на личен избор?
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Както дойде.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Вапросче!?!?!

Цитирай Първоначално написано от cekokn
    Така искам да ви питам нещо от чисто лубобитство вчера вечерта като излязох с приятели и те почнаха да спорят как би трябвало да се раскаса химена ( кои е правилният начин).Единия казва с прасти.. другия казва че трябва директно да проникне пениса.. А аз казвам че е се едно.. смисал аз моята приятелка я оправих парво с прасти.. но пък 1-фр оправи неговата парво с пениса.. Вие какво мислите просто ми е интересно .. Има ли някакъв конкретен начин.. за които не знам или просто тея 2-мата са идиоти.. които просто обичат да си спорят
    П.П. Извинявам се за правописните грешки..

Виж сега - те да си намерят първо девствена пък после да си блъскат главите

Град
    Момини Цици
    за са не се чудиш 5 мин как да проникнеш, за първи път в нея, следващия път си намери "отворена"!

Много ясно, че първо с пръст...Едно е да и набиеш 5 санта дебела пишка, едно е 1-2 санта пръст.
    Все едно както си стоиш нормално, да започнеш да бягаш изведнъж с всички сили..щи са ибе майката. Затова се потичва леко и после забързваш...
    Същата работа и с дундата на момичето. От малко към голямо, от тънко към дебело...все пак в началото е тясна..

И наистина си оправи правописа!

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    [quote="luciferrr"] Много ясно, че първо с пръст...Едно е да и набиеш 5 санта дебела пишка, едно е 1-2 санта пръст.
    Все едно както си стоиш нормално, да започнеш да бягаш изведнъж с всички сили..щи са ибе майката. Затова се потичва леко и после забързваш...
    Същата работа и с дундата на момичето. От малко към голямо, от тънко към дебело...все пак в началото е тясна..

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Град
    Пловдив
    Направо не ми се иска да оставям някакъв полезен коментар! Въздържам се от мнение, а ти от сексуални контакти се въздържай ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си