.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Искам да направя шпагат

Здравейте,на всички :P.Искам да се науча да правя шпагат,но не знам какви упражнения да правя и по колко време.Не съм се занимавала с художествена гимнастика.Просто искам да стана по гъвкава и ще се заема с това.Надявам се да ми помогнете,Благодаря

то постепенно става.. пробвай малко по-малко и се разтягай преди това по някакъв начин. Друго е ако има кой да ти помогнве да ти "натисак" краката надолу, ако ме разбра какво имам предвид.

Ясно .. ма сигугно доста време ще ми отнеме.. Нища започвам и се надявам да има ефект

Супер фен Аватара на j_adore2
    Внимавай,не го прави рязко,че една приятелка си беше разтеглила сухожилие така.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Супер фен Аватара на zoreto
    1-2 месеца и си залепнала на подя,но мн трябва да внимаваш ,аз до преди 1 седмижа бях с разтегнато сухожилие и си беше много гадно

До 4 клас можех ! И изведнъж, когато се опитвам ме заболява ! Сигурно защото не спортувам много ! Иначе ако почна да се разтягам всеки ден пак ще мога

мм доста трудно ми се вижда,ноо дано да ми провърви :P

Супер фен Аватара на gabi_94
    Преди една седмица и на мен ми дойде тая идея Та разтягам се всеки ден сутрин и вечер и да ти кажа има ефект...усещам, че малко по малко все повече се доближавам до резултата....Примерно сядам на земята и се разкрачвам колкото се може повече и стоя така известно време...после се опитвам да направя шпагат и се разтягам колкото се може повече, така че болката да е търпима и стоя пак известно време така...Правя и едни упражнения, които видях в гугъл докато търсих упражнения за шпагат...Та мисля, че за 1 месец, 2, трябва да стане...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

емиии дано да нии провърви обаждай се от време на време да кажеш как върви ;d; иили се похвали като достигнеш крайната цел :P

Ха-Ха относно това " за 1-2 месеца и си залепнала за пода" можеж да го забравиш , при всеки е различно , на мен ми трябваше година и някои друг месец , уточнаявам не си тренирах стретчинг , а от тренировките по карате ( не правихме достатъчно упражнения за стретчинг) всеки е различно разтегнат, а относно това до 4-ти клас го можех,4-ти клас даже е доста добре - точно за това е добре да се почне да се тренира от много малък... не напразно го казват хората

Няма как да кажеш ' искам ' и да стане,
    нали се сещаш ?
    Прави някакви упражнения за разтягане,
    упражнявай се нещо и ще успееш, а защо не се
    запишеш на някакъв спорт по - добре ?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен
    Град
    Earth...
    Е направи го бе. Кво ти пречи?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Когато бях балерина можех да го правя. Просто се разтягаш а някакви упражнения, примерно сядаш на земята с ходила опрени едно в друго и натискаш на долу (на това му викахме жабка когато бях малка ;д).

Като се разтегнеш се пробвай да го направиш... малко по малко ще стигнеш до земята... И ако има някой, който да ти натиска краката на долу също е добре.

Мега фен Аватара на skatew
    Хах и аз от около 1 седмица се разтягам за да направя шпагат само че като пробвам самия шпагат достигам едва на една педя над земята и много ме боли, а примерно ако направя това с сядането на земята и ходилата си ги допра, дърпам краката към тялото до макс и си докосвам краката в земята, не усещам никакво разтягане, даже ми е удобно
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Аз винаги съм искала да направя женския, но никога не съм можела. Като ходех и аз на балет, правехме същото упражнение, както преди мен казаха, "жабка", също така и други - и така можех мъжкия да го правя във 2ри, 3ти и 4ти клас.. Сега съм на половин педя от земята, не мога повече
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Nik0llka абсолютно и аз съм така а пък dream1707 и като малка ходех а танци и също правехме жабки

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    лесно ще се разтегнеш, ако си постоянна, разбира се ... освен жабките, по-късно можеш вече да се опитваш да се отпускаш, в смисъл правиш шпагат докъдето можеш и се отпускаш надолу колкото можеш, не знам дали ме разбра
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    При всеки е различно.
    Аз например никога не бях танцувала. Просто един ден (без никакви упражнения и разтягания) пробвах и стана веднага.
    Докато една моя съученичка, имаше голямо желание, с месеци се упражняваше, но не успя да го направи.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Не мога да ти помогна, но задължително първо се разтегни .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз не тренирам от близо 8 години, но все още си го мога. И голям зор не си давам, папам си каквото искам. С малко загрявки и съм готова
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Не съм гимнастичка, но винаги съм го правила. Дори и сега (от 2 години не съм пробвала да го правя) след като се разтегнах , го направих. Упражненията, които аз правя за разтягане са следните :
    Слагам си единия крак върху по - висок стол и си хващам пръстите на краката без да сгъвам коляното. Задържам около 5 секунди и пускам. Правя го по 10 пъти на двата крака. Също така след това сядам на земята, краката са ми сложени на прав ъгъл и се опитвам с чело да докосна земята. Трудно е, но аз все още го мога. Задържам 10 секунди и го повтарям 10 пъти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си