- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Странно ли е???
 Отговор в тема
 Отговор в тема

СТРАННО:
От както се помня сънувам шантави сънища, но от скоро части от тях, а понякога дори целите се сбъдват.Плашешто е и не знам защо ми се случва.
ПРИМЕР:Петък стещо събота през нощта сънувах че гоня някакъв автобус...В събота трябваше да хван автобуса за каварна.Закаснях и наистина го гоних..е хванах го, но не там е въпроса а в това, че го сънувах предната нощ...
ПО-СТРАННО:
Също ми се случва да мисля за някой или нещо и след малко да стане нещо свързано с него...
ПРИМЕР:Днес гледах The voice TV...не знам защо не се замислих за една песен и лсед около 3-4 мин. я пуснаха...Стреснах се, но пък ме изкефи че я пуснаха щото не я бях чувала от доста време а е хубава...
СТРАННО Е....
ЗАЩО МИ СЕ СЛУЧВА НА МЕН...
ТРЯБВА ЛИ ДА ХОДЯ НА ПСИХИЯТЪР ИЛИ СЪМ НЕЩО КАТО ЯСНОВИДКА???????

Според мен не ти трябва психиатър . А това дали си ясновидка нямам никаква идея. ;ддд
Просто съвпадения. Веднъж сънувах как дядо ми идва от Турция. Като се събудих тъкмо майка ми му отваряше вратата да влезне.
Чисти случайности, успокой се, нищо ти няма
На мен ми се е случвало да познавам зар. Примерно казвам "първо хвърляне - 2, второ хвърляне - 5, трето хвърляне - 4" и то така и става
И спря да се върти за миг земята..
След три-четири минути са я пуснали, казваш. Това, че песента е супер популярна и сигурно си я слушал хиляда пъти преди да заспиш не оказва влияние също, нали?
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Не ти трябва психиатър.Може би имаш предчувствие и затова се е случило това за песента.
На мен ми се случвало да си мисля за нещо и да си казвам дано не се случи и то се случва.Или дано не забравя еди-какво си и го забравям.Случвало ми се е също да си казвам:"ще се случи еди-какво си" и то наистина става.

Случайност
Нищо ти няма. Това са чисти случайности. На мен пък ми се е случвало много пъти да съм примерно някъде навън и да се случи нещо, което сякаш преди се е случвало! Да, странно е знам, обаче е нормално!
това се нарича Deja vu виж в нета какво е , при всеки човек се проявява повярвай ми , нормално е почети какво е и ще проумееш
споко не си за психиатър
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт