- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- рд наближава -.-
Ох рождения ден ми е след 2 седмици и нз как да си го празнувам. В смисъл дори и да сме сами в апартамента нз кои хора да поканя, каква музика да изтегля.. не знам дали ще си допаднат, защото няма всички да са от класа.. Имам чуството, че ще е пълен фейл и няк'во тъпо ще се получи. На косъм съм да се откажа >.> дайте някви съвети.. как да постигна увереност, че всичко ще е ок.. до ся не съм правила такива събирания в нас..
п.п. правя 15
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ооо поканих приятели в нас за рд-то ми и стана джунгла!![]()
Попитай тези, които ще канеш каква музика слушат и сложи от всеки тип по нещо. Винаги съм си правила рд-то в нас и е супер. Храната може да е пица или сандвичи. Там напитките, някакво сладко и солено и торта. Ако някои не се познават ще се запознаят. Няма стане некво тъпо спокс.
Покани приятелите си, какво като не се познават. Ще се запознаят. Както казаха питай всеки кво слуша и т.н. и да има за всеки по нещо.
Нее имах предвид, че според мен няма да си допаднат..иначе предполагам, че ще има наргиле,алкохол и ядене. музика.. главно чалгия щото само аз и една фр слушаме тежко![]()
Е що да не си допаднат?
И без тва като гледам всички ще се натряскате..
деа знам иам чуството че сички ше циклят от скука а не искам да е така смис не съм сиг че ше е така ама се пак.. ако ще е тъпо по добре изобщо да не се състои.. -.- де*а аз ли съм повредена нещо никой друг ли не се е опасявал че няма да се получи О.О
за 15 не треа е кой знае кво.. пести си силите и идеите за 18аз след точно 3 седмици имам рд
баш 22.. и ш прайм 18ка и се чудя ко да прая
![]()
Същото се получи и в насПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
наемаш апартамент, вила ... отиваш на хижа![]()
За музиката вече те посъветваха - сложи от всичко по малко. Другото не го мисли толкова. Същност аз те съветвам да не си правиш никакви кой знае колко големи планове и очаквания, защото от личен опит... винаги когато обмислям едно нещо прекалено дълго и от рано накрая става точно обратното на това, което съм искала...Събери си ги всичките приятели, пийнете, хапнете, потанцувайте и нещата сами ще се наредят. Ако видиш че купона нещо се вкисва започваш да ги подканваш да стават на дансинга и така
При мен винаги действа, но ние си се знаеме с повечето и не е и нужно да ги подканвам
![]()
П.П. Нали ти е ясно, че в самото начало когато всички дойдат и се запознаят ще е малко сконфузно и неловко? Няма да се притесняваш. Като подпийнат ще се опазнаят и ще си изкарате яко![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Да ти имам проблема.Аз на 8-ми правя 18 и още не сме решили с приятелите кои ще бъдем и каде.
Стига да няма човек, който да не познава никой друг освен теб, няма проблеми. То и тогава проблемът е само ако е прекалено срамежлив. Няма нужда да ги запознаваш един по един, просто някой като дойде го представяш и това е. А пък и щом ще има алкохол винаги може да извикаш всички да се съберат за шотове или нещо подобно, а след това няма да имат проблеми в общуванетоСамо да не прекалявате.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on