.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

как да заговоря момиче

Знам,че има доста такива теми,но искам в темата да ми напишете ваши техники,схеми,начини.Говор в диапазона на 15-19 год. момичета.
    В даскало:
    На улицата:
    В някое кафе:
    Неме разбирайте погрешно,че мрънкам и тн,правя темата,за да няма повече такива теми,да обменяме опит,и да си помагаме взаимно.Мерси предварително,на всички който изявяват желание да споделят.Моля без спам,все пак темата искам да е за взаимопомощ.

Супер фен
    За да няма повече такива теми?! Абсурд. Винаги ще има заблудени, които 2 приказки на кръст не могат да ти кажат, камоли да завържат смислен разговор с момиче, което харесват.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    Paradise
    Ако момчето, което ме заговаря ми прави добро впечатление и 1 просто: "Здрасти, аз съм..." ще е достатъчно.
    Ако не ми е симпатичен и лунната соната няма да свърши работа.

Не знам защо момчетата си мислят, че всичко зависи от разни мноого оригинални лафове в стил: "Болеше ли те като падна от Рая?", "Здравей, бях запленен от твоята извънземна красота", "Имаш ли огънче? Не? Аз и без това не пуша, ама си много яка" и тн, и тн + да се навирате да плащате сметката на момичето от съседната маса, оставяйки си телефона на фактурата или да и купите цвете без тя да ви знае името и да я шашнете до неузнаваемост.

Всичко зависи от стила и първото впечатление. Ако момчето е спретнато, поддържано, облечено нормално, няма 1 вежда или девстен мустак в съчетание с четина като след 1 седмица махмурлук, едно обикновено "Здравей!" стига да му дам и скайп, и телефон даже да не е генетично красавец първа класа.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ами пич няма рецепта за заговаряне при едни действа при други не ,но трябва да импровизираш ...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Дръж се като Бъгс Бъни. Както се изразява С. Кинг в своята книга "И тогава, когато бе изправен пред това да отговори сериозно в своето неудобство, Ричи, както обикновено, потърси решение в абсурда.".
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Бъди естествен, не се опитвай да и се харесаш, да изглеждаш някакъв и т.н. Просто и кажи здравей, завържи разговор и накрая я попитай дали би искала да излезете някой път.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    ...техники,схеми,начини..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ако момчето, което ме заговаря ми прави добро впечатление и 1 просто: "Здрасти, аз съм..." ще е достатъчно.
    Ако не ми е симпатичен и лунната соната няма да свърши работа.

Не знам защо момчетата си мислят, че всичко зависи от разни мноого оригинални лафове в стил: "Болеше ли те като падна от Рая?", "Здравей, бях запленен от твоята извънземна красота", "Имаш ли огънче? Не? Аз и без това не пуша, ама си много яка" и тн, и тн + да се навирате да плащате сметката на момичето от съседната маса, оставяйки си телефона на фактурата или да и купите цвете без тя да ви знае името и да я шашнете до неузнаваемост.

Всичко зависи от стила и първото впечатление. Ако момчето е спретнато, поддържано, облечено нормално, няма 1 вежда или девстен мустак в съчетание с четина като след 1 седмица махмурлук, едно обикновено "Здравей!" стига да му дам и скайп, и телефон даже да не е генетично красавец първа класа.
    Нямам какво да добавя
    Ако някой ми каже, че съм неземна красавица, така яко ще се изхиля, че момчето ще избяга!

Просто трябва да си готин, или тя достатъчно отчаяна, ако не си.

дотук само 1 пост по темата,моля да несе спами !

Цитирай Първоначално написано от SchoolSucks
    Просто трябва да си готин, или тя достатъчно отчаяна, ако не си.
    хах вярно е...
    ПП:авторе на колко си??? Не че нещо ама според мен..от написаното не си на повече от..11-12..тцтцт
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от drakon44
    дотук само 1 пост по темата,моля да несе спами !
    добре добре - по темата

отиваш и и казваш " Ооооо Пепи ! Искаш ли креМвирш .... "

http://www.teenproblem.net/news/s/23873.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си