- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да заговоря момиче
Знам,че има доста такива теми,но искам в темата да ми напишете ваши техники,схеми,начини.Говор в диапазона на 15-19 год. момичета.
В даскало:
На улицата:
В някое кафе:
Неме разбирайте погрешно,че мрънкам и тн,правя темата,за да няма повече такива теми,да обменяме опит,и да си помагаме взаимно.Мерси предварително,на всички който изявяват желание да споделят.Моля без спам,все пак темата искам да е за взаимопомощ.
За да няма повече такива теми?! Абсурд. Винаги ще има заблудени, които 2 приказки на кръст не могат да ти кажат, камоли да завържат смислен разговор с момиче, което харесват.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Ако момчето, което ме заговаря ми прави добро впечатление и 1 просто: "Здрасти, аз съм..." ще е достатъчно.
Ако не ми е симпатичен и лунната соната няма да свърши работа.
Не знам защо момчетата си мислят, че всичко зависи от разни мноого оригинални лафове в стил: "Болеше ли те като падна от Рая?", "Здравей, бях запленен от твоята извънземна красота", "Имаш ли огънче? Не? Аз и без това не пуша, ама си много яка" и тн, и тн + да се навирате да плащате сметката на момичето от съседната маса, оставяйки си телефона на фактурата или да и купите цвете без тя да ви знае името и да я шашнете до неузнаваемост.
Всичко зависи от стила и първото впечатление. Ако момчето е спретнато, поддържано, облечено нормално, няма 1 вежда или девстен мустак в съчетание с четина като след 1 седмица махмурлук, едно обикновено "Здравей!" стига да му дам и скайп, и телефон даже да не е генетично красавец първа класа.
ами пич няма рецепта за заговаряне при едни действа при други не ,но трябва да импровизираш
...
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Дръж се като Бъгс Бъни. Както се изразява С. Кинг в своята книга "И тогава, когато бе изправен пред това да отговори сериозно в своето неудобство, Ричи, както обикновено, потърси решение в абсурда.".
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Бъди естествен, не се опитвай да и се харесаш, да изглеждаш някакъв и т.н. Просто и кажи здравей, завържи разговор и накрая я попитай дали би искала да излезете някой път.
Нямам какво да добавяПървоначално написано от Bellatrix
![]()
Ако някой ми каже, че съм неземна красавица, така яко ще се изхиля, че момчето ще избяга!![]()
Просто трябва да си готин, или тя достатъчно отчаяна, ако не си.
дотук само 1 пост по темата,моля да несе спами !
Първоначално написано от SchoolSucks
хах вярно е...
ПП:авторе на колко си??? Не че нещо ама според мен..от написаното не си на повече от..11-12..тцтцт![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Първоначално написано от drakon44
![]()
добре добре - по темата
![]()
отиваш и и казваш " Ооооо Пепи ! Искаш ли креМвирш .... "![]()
http://www.teenproblem.net/news/s/23873.html