- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как ???
Здравейтее сигурно всички си мислите че ще ви питам как да го направя или нешто от този вид. Този път не познахте искам да попитам момчетата как наричат приятелките сии към момичетата как харесвате да ви наричат
???
Първоначално написано от LasZlo
Хах, интересен въпрос имашАми аз бих казал че това нещо ти идва отвътре... аз примерно бившата ми приятелка (казвам бивша защото вече не сме заедно) бебз... бебсинка... и тя мен бебз и така... не помня откъде дойде това но беше готино
вид идея
не е баналното "мило" или "бебе" , "пате" малко поокрасено
Че дори сега когато вече не сме заедно, този навик ни остана... и все още се наричаме така...
![]()
^_^
"Мое бъбрече" е много нежно.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Мухъл/ка мен най ме кефи, щото е нааай-нежно.![]()
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
^^ а тези трите най ги мразя ..Първоначално написано от ThunderStyle
Вече и думите "Обичам те" не са нищо за хората .. използват ги като поздрав
..
Иначе аз мразя да ми викат на няк'фи такива умалителни .. предпочитам да ми кажат НАТАЛИО, отколкото "биебиии", "патИнце мое", "милоооо" .. :& .. все едно .. става ми лошо като ги чуя ..![]()
![]()
*сън*
Рядко по име, често на "Ма".![]()
Мило, любов моя, жена ми, любима моя, мила моя, мила, скъпа моя.
хаха,.никак не ми вика .. заедно сме от 3 дена..
пък и не върви толкова добре.. не сме някви влюбени..
"Черно дробче мое" също е готино умалително.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
^Сещам се за други органи, с чието наименование ще е още по-мило да я наречеш![]()
Аз му викам "мишко", а той на мен - "мармот".
От умалителните харесвам "мило", но не мисля, че ще му отива да ми го каже. Като цяло ми харесва да е нещо различно. Всичките патки, бебета и прочее ме дразнят много.
Порчезвучи ми много сладко !!!
![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Когато сме в добри отношения се наричаме с всякакви мили имена... Но когато сме скарани, бедна ти е фантазията![]()
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
аз и викам 'путкомафани' или 'лизамишпека' тя ми вика 'курдоколенко' неШТо таковаПървоначално написано от LasZlo
![]()
![]()
![]()
![]()