.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Ще отслабна ли по този начин?!

Здравейте!Висока съм 163 и тежа 50 кг.Никой не ме определя като пухкава,дебеличка и тнт,нито аз самата..Просто напоследък качих някое килце(за лятото сели 3),при положение,че не се ограничавам от нищо.. Та такаа,края на този месец имам рожден ден и реших,че искам да се върна във форма,като предприех следните мерки:Лишение от сладко и хляб,често ядене на около 3-4 часа,което да позволява правилно храносмилане,прием на повечко вода и плодове,и упражнения разбира се(по 100тона коремни преси сутрин и вечер,лишение от асансьора+допълнителни разходки и подтичвания по стълбите,за около 20 мин;скачани на въже-10-15 мин и малко танци{предимно ориенталки за паласките}) -> Всичко е в домашни условия
    Е,ще успея ли,благодарение на всичко това,да стегна цялото тяло,да махна малкото коремче и паласките,и да извая краката и дупето?!Благодаря предварително :P

Да, но не се претоварвай с упрежнения и се храни разумно, а не 2 зрънца ориз и една хапка ябълка на ден.

Започнах с тези упражнения,но по-леки и по,по-малко и постепенно ще ги увеличавам..иначе храната бих казала,че дори добре си хапнах днеска.Страх ме е да не прекаля покрай моя огромен апетит ..

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Ти си първото момиче, чиито режим за стягане и сваляне на някое килце одобрявам! Браво!!! Това е единственият разумен и наистина ефективен метод. Освен, че ще постигнеш това, което искаш, ще започнеш да се чувстваш много тонизирана и заредена! Пожелавам ти успех и есин съвет - не вечеряй сляд 19 часа

Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    Да, но не се претоварвай с упрежнения и се храни разумно, а не 2 зрънца ориз и една хапка ябълка на ден.
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Град
    around the world !
    Според мен ще стане работата. Все пак не се лишавай напълно от хляб и сладко. А и не претоварвай мускулите си с много коремни преси, увеличавай постепенно. Можеш да добавиш и клякания

Mxm ще го имам в предвид

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си