.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София

Как се подчертават сини очи?

Искам да подчертая синия цвят на очите си, да не се слива с лицето ми, да остава забелязан . Много хора ми казват, че е престъпление ако със сини очи НЕ нося сини сенки . Но аз искам очите да изпъкнат... някакви идеи?
    Love is everything!

Мега фен Аватара на vagarious
    Ми например тъмна коса, но не черна, слагай черен молив отдолу и/или отгоре, или черна очна линия и повечко спирала.
    Аз така подчертавам мойте-пъстри са и пак е готино.
    Виж, за сините сенки не знам, аз такова не слагам.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз съм със сини очи и от всички варианти, които съм изпробвала за да ги подчертая най-много ми харесва очна линия-отгоре,спирала и малко син молив или сини сенки отдолу.
    Много добре се получава.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

И аз съм със сини очи и напоследък си правя експерименти как да ги подчертая най-добре. Никога не съм слагала прекалено екскравагантен грим, сенки съм слагала няколко пъти, броят се на пръсти... Моите обаче са синьо-сиви:
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._8309974_n.jpg
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4972855_n.jpg

Слагам спирала, черен молив, напоследък пробвам очна линия, обаче още не съм се научила да я слагам като хората Купих си и син и сив молив за очи и слагам на горния клепач само до гънката - също не е зле.

http://www.prikachi.com/images/210/2630210N.jpg - това е от последния ми опит ( черен молив, спирала, очна линия и сив молив )

А ето и как стои, когато една приятелка ми беше сложила малко сенки, малко стоеше като "котешки" грим, защото освен всичко останало, очите ми са по-малки:
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3379315_n.jpg
    Ще следя темата с интерес.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Аз съм със сини очи и от всички варианти, които съм изпробвала за да ги подчертая най-много ми харесва очна линия-отгоре,спирала и малко син молив или сини сенки отдолу.
    Много добре се получава.
    И аз потвърждавам - много е готина каката

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Много добре се получава.
    И аз потвърждавам - много е готина каката
    И аз потвърждавам Дори и да не успееш да си сложеш очна линия отгоре, сложи си черен молив, но в никакъв случай не слагай и отдолу. Но все пак с очна линия е много по-яко Успех

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Аз съм със сини очи и съм пробвала различни цветове на сенки(да не кажа всички). Адски много ми харесва спирала с черен молив(понякога и очна линия). Стои страхотно.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на fuckme
    интересна тема, аз също имам сини очи, но с нищо не ги подчертавам
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Спирала+черен молив или очна линия. Седи страхотно! Виждала съм го на хора. Ако имаш тъмна коса пък още по-хубаво ще стане!

Днес пробвах така и много ми хареса!

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._2350178_n.jpg

anonymous708973
    Guest
    Да ти имам и проблема Аз като съм с кафеви (почти черни), се чудя кво да слагам, че да изпъкнат и да изглеждат по-големи... Черна очна линия грам не ми прилича

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Да ти имам и проблема Аз като съм с кафеви (почти черни), се чудя кво да слагам, че да изпъкнат и да изглеждат по-големи... Черна очна линия грам не ми прилича

Черен молив и спирала. Познавам доста момичета, които ходят така и страшно им отива :P Може и с някои по-тъмни сенки да пробваш, зависи дали носиш или ти стоият добре.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз мойте ги подчертавам със черен молив,очна линия и спирала,понякога слагам и сиво черен грим,но рядко.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Черен молив и спирала. Познавам доста момичета, които ходят така и страшно им отива :P Може и с някои по-тъмни сенки да пробваш, зависи дали носиш или ти стоият добре.
    +1
    Аз съм със кафяви очи и кестенява коса. Подчертавам ги с молив и спирала и хората около мен казват, че точно по този начин изпъкват и се създава илюзията, че са по-големи и по-хубави.
    А относно авторката и мненията над мен. СПОРЕД МЕН- сини очи не изпъкват на тъмна коса. Дори НА МЕН тази комбинация тъмна коса и сини очи не ми харесва. Харесва ми повече стереотипа руса коса и сини очи. Точно като Lorein, само че нейните очи не са точно сини.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

anonymous708973
    Guest
    Черен молив ползвам само в най-най-най-външния край на окото, горен и долен. Адски много ми смалява очите иначе..

мойте най-добре се подчертават със светъл молив и спирала..
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1000137_n.jpg
    имам и с кафеви сенки и очна линия,както по-принцип се препоръчва за сини очи,ама не ми изпъкват толко .. -http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._7260921_n.jpg

Супер фен Аватара на fuckme
    на първата снимка не изглеждат сини. обаче на втората разбивааат !
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Повече спирала попринцип сини очи (такива са и моите) трябва да се комбинират със сиви или черни сенки ( с тъмни цветове) очна линия също няма да е зле :Р

Повече спирала попринцип сини очи (такива са и моите) трябва да се комбинират със сиви или черни сенки ( с тъмни цветове) очна линия също няма да е зле :Р

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Благодаря на всички ви !
    Пробвах с лека черна очна линия и се получи много добре
    Черен молив - Е, да , но като те засърбят очите или ги затъркаш [климатът ...] всичко се размазва много, а и прави очите да изглеждат по-малки .
    Спирала... имам, но миглите ми са страшно дълги .

А за очната линия : как мислите, твърда или с четчица е по-добре? И в какъв нюанс на синьото?
    Love is everything!

Супер фен
    Спирала

Град
    На стадиона за бягане.
    Моите са синьо-сиви, понякога се променят и в зелено, зависи .. но ето ти някоя друга снимка:

1

2

3
    Running is my drug and I am overdosed ..

Очна линия или черен молив + спирала през деня и опушен черен за вечерта. За мен така сините очи изпъкват най- много. А не разбирам как някои казват, че сините очи изпъкват със сини сенки? На сини очи въобще, ама изобщо не отиват сини сенки, това не са ви дрехи, че да са в същия цвят като очите.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Моите очи са сини и ги подчертавам с черен молив, отгоре и отдолу.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си