.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63

Hybrid View

Исках куче в продължение на поне 10 години , а сега съм на 18. Нещата не са лесни , когато родителите ти са инати. Зависи от положението ти. Ако къщата ти не предразполага гледане на куче , ако вашите се страхуват , че ще го зарежеш и няма да го гледаш, кофти е. Много са навързани нещата , както знаеш вече. Тази година си взех куче, слава Богу. 10 години битка с нашите и аз спечелих. :P Моя съвет е да ги подготвяш дълго време , малко по малко , един ден все ще се поотпуснат. Успех !

Даа .. този проблем и аз го имах .. аз нашите съм ги молила 2 години. Мама изобщо не обича кучета а и ние сме в апартамент нея я е страх от всякакво животно колкото и малко да е то нноо за мой голям късмет баща ми след 1-вата година молене нещо и на него му се прииска и така и той ми взе куче мини пинчерче кръстихме го Бъки ии така вече и мама свикна .. но ако родителите ти не са съгласни просто няма какво да направиш не им мрънкай постоянно .. те ако решът ще ти вземат ))

I moqta maika q e strax ot jiwotni oswen ribki i zaici,a bashtami mn obicha jiwotnite ako obedq nego shte obedq i mama i xem shte i kaja che taka shte i mini straxa ot jiwotni :P

Unhappy az sa6to iskam ku4e

az iskam mnogo ku4e ot5 godi6en iskam ama na6te sa trunda rabota pretstavqte li si iskal sam mini-pin4er ot 5 godini a na6te ne iskat i da 4uqt za ne6to za kopuvane ili za po4ivka ba6ta mi e saglasen samo da sabera pari i 6te kupq no maika mi e trudna rabota sa6toto semeistvo e na ednata mi lelq neinoto dete e na 15 toi mi e bratov4et i nai-posle mu kupixa a moite roditeli iskat da si izxar4at pove4eto pari za tqx emi mnogo iskam ama moje i da mi kupqt i maika mi da svikne davaite otgovori molq vi

Ot 2 godishna iskam kyche no nashite sa yporiti molila im s1m se i postoqnno sa mi kazwali ,,shte ti wzemem '' ama do sega ne sa mi zimali na rowq se w obqwi w internet i namerix kuchence no neznam kak da ybedq mama tq ne e lesna kat tati molqwi kajete mi kakwo da prawq?

Голям фен Аватара на slimbo
    Събери си пари , купи си куче за РД, Коледа или нещо дай го на бфф да ти го подари като е подарък искат не искат го взимат

И аз много съм мрънкала на нашите за куче...и майка ми, и баща ми обичат животните, но не ми купуват, защото "няма да го гледам аз и ще го зарежа на 2рата седмица"!! Супер много обичам големите кучета ... една приятелка на майка ми ни даде кучето й за някъде седмица - две! За по-малко от 2 дена това куче обърна целия апартамент с краката нагоре. Много, ама много искам куче, но след тази случка не напирам толкова много! Особено кучетата изискват голяма грижа и най-вече време, и средства де Та ако мислиш да си взимаш куче хубаво си помисли дали ще можеш да се грижиш за него - не можеш да го оставиш, поразгледай се за породите! УСПЕХ!

kuchetata
    Guest
    Приятели, моля харесайте страничката. Гарантирам Ви, че тук ще намерите много полезна и интересна информация свързана с нашите любими и верни приятели - кучетата. Нека се съберем всички на едно място и да се превърнем в най-голямото "онлайн общество" от хора отглеждащи и обичащи кучетата! Заедно с Вас ще го постигнем!

Благодаря Ви!

https://www.facebook.com/pages/%D0%9...17935141761855

Гледането на куче е голяма отговорност, и са прави да ви отказват ,тъй като са наясно ,че те ще трябва да го гледат след като му се наситите .

Баба и дядо Аз така си взех моето . Ревах няколко дена на дядо ми , че искам куче и той милия се примири , даде ми пари и отидохме до зоомагазина да си купя куче Всичко стана без да казвам на никой . Същата вечер спах при баба и дядо , а на следващия ден отивам у нас и мама като отвори вратата аз едно миличко казах :
    -Мамо , имам си кученце
    Тя жената няма как да не се примири , като парите вече са дадени макар, че още с влизането се изака на плочките
    Кученцето вече си го имам от 2 години и половина и в нашето семейство то е на първо място

Мега фен Аватара на skatew
    Ех, помня преди 7 години, когато и аз имах същия проблем. :д Но не разбирам защо трябва да питате по форумите какво да правите... Вие си познавате най-добре родителите, откъде накъде ние ще знаем как да ги накарате да се съгласят за каквото и да било?
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

elka1
    Guest
    Аз имах почти същия проблем,но исках телефон.Все им го натяквах,дори поплаках(направо си ревах).И накрая те ме изненадаха за Нова година.Така,че опитай с това-на мен ми помогна.

liubo111
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от smile4eto Виж мнението
    Здравейтеее!
    Имам едно проблемче!Искам куче,НО родителите ми не ми разрешават!Получих много съвети от много хора,от много места!ПРОБВАХ ВСИЧКО! Но нищо... Искам да питам,ако някой от вас е имал такъв проблем,тогава как го е решил?Благодаря!
    Слушай ме моля можеш ли да
    1.Ставаш рано сутрин дори през лятото
    2.Да му чистиш всичко
    3.Дали вашите имат пари за ---Каишка /Намордник/ За самото куче/Храна -40 лв месец попринцип/играчки четка за козината/място за кучето
    Ако да тогава ги убеди избягай от вкъщи заплаши ги ако нестане прави сцени реви тряскай абе направи им живота черен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си