Цитирай Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
Немога да разбера защо ме нападате всички това си е моето мнени.А и ти кой си да казваш какво искат жените...от каде знаеш.?Много важен го раздаваш,това че е си от този тип момчета не значи че няма такива даже 80% са !!!!!!! И твардиш че жените никога незнаят какво искат.Пълен абсурт....ама пъленн!!!
Не, наистина. Сепиално за някои жени и лошите момчета е прав. Искат лоши момчета, ами имат ги. Лошите момчета обикновено не се разкриват чак толкова съответно няма нужда от решаването на проблемите им. А защо тогава очакване те пък на жените да помагат. Лошите момчета най-често с наранени в миналото добри момчета, които им е писнало да се подиграват с тях и да не ги оценяват. Не че и при лошите момичета не е така де. Е вярно може би понякога ви дават по голяма тръпка, но не става всичко на куп. Или временната тръпка или по дългото съжителство. Нито жените, нито мъжете са перфектни, защото всички сме хора, но все пак всеки независимо дали мъж или жена трябва да се чукне по главата и да си каже: "Аджеба какви са моите изисквания? А аз може ли да предложа нещо подобно на отсрещната страна. В любовта се изискват усилия от и двамата, а не единият да се бори за другият, пък другият да се държи като някакъв скъп подарък и да чака само той да е на пиедестала. Не става. Светът не се върти около никой или поне ако не му се възползват от парите ако има при положение че е мъж или докато не изебат дадената жена докато им е интересна.
А повярвай ми в природата винаги има равновесие. Колкото мъжете са такива каквито ги споменаваш толкова са и жените просто никога не си била мъж за да го разбереш това пък може би и не ти се иска да го рабираш .