- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пристрастена към секса
Някой хора си нямат друго занимание освен да пускат безмислени теми...
Той като го каже, казваш "точно така", аз като го казах, тръгна да спориш?Първоначално написано от DREAM95
Психичен инвалид си, майна.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Кво става сперно аре ела у нас ?
Според мен повече не е нужно а?
ПП: Ебавката е тъпа .. но ако е истина да те питам Рая ли се казваш? :Д
420!!!! тези които не знаят какво значи това числи изпусат много !
Първоначално написано от OldSchoolRebel
ти освен психичен инвалид , знаеш ли друго ? Тъп си майна само смях правиш ...
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
поне да ти даваха пари за това ..
![]()
![]()
това не е нормално .. поне го прави с един 4овек
хАахАХхаахПървоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
Мерише си на ебавка темата.![]()
аз пък имам трета цица. уау.
Mistakes are proof that you are trying.
истината боли,курва си :<
не се изказвай неподготвен,прасе
Аз за разлика от другите "индивиди" или чеда божии (нз как по иронично да се изразя) няма да те обиждам и да ти се нахвърлям с нападки, а ще ти предложа вратичка към спасението ти или по скоро решение на твоя проблем. Ще ме попиташ аз какво печеля? Нека да речем че просто обичам да помагам на хората а и има известна полза за мен това, така ставам по добър психолог а психологията и философията са ми любимите науки. Та ще ти обясня набързо какъв е планът ми за действие, но трябва и да осъществим някакъв контакт скайп или емайл може и ай си кю, та идеята ми е следната, ще си пишем първо по скайп и когато се увериш че не съм фейк измамник или шарлатанин, може да си уговорм среща на по кафе когато се видим по лесно ще се опознаем и ще ме прецениш ако ми се довериш имаш по голям шанс да се оправиш(не че си болна просто очевидно си изпаднала в ситуация която не ти допада особено поне по това което чета а и самия факт че споменаваш проблема си в форума го доказва). След като се запознаем на по кафе ти предлагам да станем най-добри приятели, уговорката обаче ще е че докато си с мен ще са позволени сякакви форми на близост с изключение на секс, и няма да имаш право да излизаш с други момчета както и да правиш секс с тях което ще е част от терапията, това ще се брои за провал и изневяра към мен както и неуважение(защото в крайна сметка искам да ти помогна а не да ти навредя). След известно време след като аз преценя а може и ти ако видя че мислиш трезво ще ти кажа да се исчукаш с някой който и да е,. дори и аз(без значение е) за да освободиш сексуалната си енергия и ще усетиш колко по голямо е удоволствието когато си чакала толкова време, и след това ще повторим процедурата и така докато бъдеш обуздана и сексуалния дявол в теб спре да те тормози. За връзка скайпа ми е broodwar_master, а емайл simpatqga_15@abv.bg.
Vuzmojnosta za pobeda se krie v samata ataka.
и да се обидиш ще ти го кажа ти си к**ва и то много тъпа к**ва .ще ти кажа нещо ходи на магистралата ама чисто гола и се ч**ай с секи без презерватив а после си трош главата у некои стълб![]()
уау, тва беше грубо и безполезно.Първоначално написано от vanesas
Mistakes are proof that you are trying.
всички да умрат в агония момичето има проблем а вие я храните, направете услуга на света и се метнете от Айфеловата кула.
Vuzmojnosta za pobeda se krie v samata ataka.
ТОВА МИ ХАРЕСВАПървоначално написано от OldSchoolRebel
![]()