- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пристрастена към секса
Аз за разлика от другите "индивиди" или чеда божии (нз как по иронично да се изразя) няма да те обиждам и да ти се нахвърлям с нападки, а ще ти предложа вратичка към спасението ти или по скоро решение на твоя проблем. Ще ме попиташ аз какво печеля? Нека да речем че просто обичам да помагам на хората а и има известна полза за мен това, така ставам по добър психолог а психологията и философията са ми любимите науки. Та ще ти обясня набързо какъв е планът ми за действие, но трябва и да осъществим някакъв контакт скайп или емайл може и ай си кю, та идеята ми е следната, ще си пишем първо по скайп и когато се увериш че не съм фейк измамник или шарлатанин, може да си уговорм среща на по кафе когато се видим по лесно ще се опознаем и ще ме прецениш ако ми се довериш имаш по голям шанс да се оправиш(не че си болна просто очевидно си изпаднала в ситуация която не ти допада особено поне по това което чета а и самия факт че споменаваш проблема си в форума го доказва). След като се запознаем на по кафе ти предлагам да станем най-добри приятели, уговорката обаче ще е че докато си с мен ще са позволени сякакви форми на близост с изключение на секс, и няма да имаш право да излизаш с други момчета както и да правиш секс с тях което ще е част от терапията, това ще се брои за провал и изневяра към мен както и неуважение(защото в крайна сметка искам да ти помогна а не да ти навредя). След известно време след като аз преценя а може и ти ако видя че мислиш трезво ще ти кажа да се исчукаш с някой който и да е,. дори и аз(без значение е) за да освободиш сексуалната си енергия и ще усетиш колко по голямо е удоволствието когато си чакала толкова време, и след това ще повторим процедурата и така докато бъдеш обуздана и сексуалния дявол в теб спре да те тормози. За връзка скайпа ми е broodwar_master, а емайл simpatqga_15@abv.bg.
Vuzmojnosta za pobeda se krie v samata ataka.