- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- супер яко |(
здравейте хора..всеки ден чета форуми в сайта и се надявах да не ми се налага да правя и аз тема ама .... се налага![]()
На 29.10 правих за първи път секс с приятеля ми ииии всичко вървеше супер яко .. Той се изхвърли в презерватива и след тва си сложи друг , правихме го 1- мин и като го извади .. познайте Кой беше СКЪСАН :@ има ли няква възможност да съм бременна , въперки че не е свършвал в меенн ..
МОЛЯ без бъзици .. супер сладки сте всички в тоя сайт така че очаквам серозни отговори![]()
Ами като има скъсан един ескапел взимаш и толкова. Не можем да ти кажем дали си бременна. Не си струва риска ама въобще! Просто една таблетка взимаш да не станеш майка на младини и да плащаш цял живот за една проста грешка.
Това, че в един е свършил, не значи, че няма сперма по пениса останала. И какво му е "Супер яко"-то? На тема ебавка прилича. А и вече 3 дена минаха така, че ...
![]()
Търсещ половинка.
ми "супер яко" , казано саркастично иначе съвсем серизоно питам
ааа... той се почисти след свършването ... след тва му духах малко така че се надявам да не е станал гафа ама все пак ...ми е притеснено хорааа
знам 1е не сте лекари просто питам...
кристалната топка каза че си 100% бременна и няма нужда да правиш тестове
тва 98 на ника ти значи ли нещо или е за кеф?
ОДИН!!!
94 съм . тва в ника е просто ей тей
пропуснах да кажа че си направих тест за бременност на 30.10 и беше отрицателен ама рабрах че резултата от тея тестове бил сигуен след седмица чак.....
![]()
Изчакай още 5 дни и си направи нов тест. Предполагам не си бременна, но така ще ти стане по-ясно.
Бате, тоя сайт да не го чета погрешно? Почвам да мисля, че се казва "онлайн тест за бременност".
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Първоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
![]()
Ненеенненеенене,това ме довърши.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Мисля че няма вероятност да си забременяла,но все пак може да си вземеш един тест за всеки случаи.!!!![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
+1Първоначално написано от Extremescream
Питай Др.Тийн,той е вещо лице![]()
Ивито!Моята секс френдка!
Пикни на сайта и виж резултатаПървоначално написано от miroandonow
Ако бях маткатата ти, може би щях да знам дали си бременна... ако някой от форума е яйцеклетката ти, го молим да каже бременна ли си или не![]()
Спорта пречи на цигарите :P