.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Нека изкореним идеята за безсмъртие

Случайно се натъкнах на една тема във Фейс-а и там някой беше постнал следното видео моля всички да отделят малко от времето си да го изгледат http://vbox7.com/play:9a83c26b това повдигна една много нежна "част" от мен и ме накара да разбера колко крехък всъщмност живота ни.Това, че всеки ден хора загиват а ние дори не се замисляме за това и каква би била болката ако ние загубим някого?!?!Представете си живота си без майка ви (примерно) живота ви без най-милияти най-скъпият ви на този свят.Животът така или иначе е кратък ние НЯМАМЕ право да го "крадем" от другите.Мислите си защо публикувам в раздел "любов" защото това е "тема" която засяга любовта ни в директен смисъл един към друг и това, че не трябва да се опитваме да пазам само нак-близките си а всички по този свят.Не случайно публикувам в най-посещаваният тийнейджърски сайт защото Надеждата е в нас 14-15...25 годишните да променим бъдещето си към по-добро защото нима мислите, че един 40 годищен ще промени мисленето си ?! Нека да не допускаме да вяврваме на ЛЪЖАТА че на нас няма да се случи.В нас е силата да променим начина си на мислене.Ако обичаме себе си обичаме човека-ако обичаме човека ние си помагаме а това е смисъла на живота да постигнем духовно равновесие а не да мислим само за себе си.
    Хора обичайте се пазете се и не допускайте да се случи и на нас не правете тази грешка едно убийство е грях към самите нас.
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Шофирам от близо 4 години - карам разумно . Няма нито на кой да се доказвам нито с какво но ме съмнява тези дето карат бясно да прочетат темата .. камо ли да се замислят

Хората невинни загиват, заради "гъзари"..
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Ако беше толкова важно, щеше да напишеш думата "Любов" без правописна грешка. Три пъти, при това.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Моята приятелка ми изпрати този клип точно преди да тръгна на път с думите: Не ми го причинявай, карай внимателно !
    Честно казано, ако не се прибирах при нея можеше и да не тръгна като знам какво става по нашите пътища.
    Темата не е лоша, но винаги ще има "състезатели" заради едната гъзария Живеем в свят, в който показността блика отвсякъде и 14-15 годишните, които апелираш растат всеки ден с тази показност и става много трудно да се съхранят.

Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    Ако беше толкова важно, щеше да напишеш думата "Любов" без правописна грешка. Три пъти, при това.
    Мисля,че си право и все пак не разбираш основната идея нека се опитаме да накараме МЛАДЕЖДА защото на нея разчитаме да не си мислят че за господ... и дори на напиша Лобоф важното е да дазберете какво искам да ви предам!
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Re: Нека изкореним идеята за безсмъртие

Цитирай Първоначално написано от playboyche
    Случайно се натъкнах на една тема във Фейс-а и там някой беше постнал следното видео моля всички да отделят малко от времето си да го изгледат http://vbox7.com/play:9a83c26b това повдигна една много нежна "част" от мен и ме накара да разбера колко крехък всъщмност живота ни.Това, че всеки ден хора загиват а ние дори не се замисляме за това и каква би била болката ако ние загубим някого?!?!Представете си живота си без майка ви (примерно) живота ви без най-милияти най-скъпият ви на този свят.Животът така или иначе е кратък ние НЯМАМЕ право да го "крадем" от другите.Мислите си защо публикувам в раздел "любов" защото това е "тема" която засяга любовта ни в директен смисъл един към друг и това, че не трябва да се опитваме да пазам само нак-близките си а всички по този свят.Не случайно публикувам в най-посещаваният тийнейджърски сайт защото Надеждата е в нас 14-15...25 годишните да променим бъдещето си към по-добро защото нима мислите, че един 40 годищен ще промени мисленето си ?! Нека да не допускаме да вяврваме на ЛЪЖАТА че на нас няма да се случи.В нас е силата да променим начина си на мислене.Ако обичаме себе си обичаме човека-ако обичаме човека ние си помагаме а това е смисъла на живота да постигнем духовно равновесие а не да мислим само за себе си.
    Хора обичайте се пазете се и не допускайте да се случи и на нас не правете тази грешка едно убийство е грях към самите нас.
    Знаеш ли? Смени си аватара. Със него не те приемам никак на сериозно...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Гледам, че съм го бил добавил в любими и се досетих за какво е клипа.
    ОМГ БАСИ БЕЗСМИСЛЕНИЯ КОМЕНТАР ДЕТ НАПИСАХ
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Re: Нека изкореним идеята за безсмъртие

Цитирай Първоначално написано от den4o7
    Цитирай Първоначално написано от playboyche
    Знаеш ли? Смени си аватара. Със него не те приемам никак на сериозно...
    хаха поредният пиклио аватарът ми няма значение просто ти си малко детенце!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    И това какво общо има с любовта?

Изобщо... не ви ли писна да пускате послания, които никой не чете и разбира, просто защото не се докосват до сърцето му, и не претръпва той?

Схванете най-накрая че човек ще се замисли за коя да е идея, само когато тя лично и персонално го жегне. В противен случай е една от многото с които всеки единот нас бива заливан и в повечето случаи игнорира(по обясними причини).

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    то тарикатите винаги се разминават на косъм така че ...
    Бързайте хора карайте си постарому , но преценяйте кога може и кога не имайте вяра в колата си и в нейните възможности

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Цитирай Първоначално написано от winterfresh4o
    Аз глупави емо клипчета не гледам.Стойте си във вас майна и се надявайте да не ви падне кирпич на главата
    Радвам се, че видях поне едно свястно мнение.

А до човека, създал темата:
    Пич, тряа ли ти шибано клипче да те подсети, че не сме безсмъртни?
    Не можеш да промениш неща, които са извън твоя контрол. Животът изисква доза примирение и апатия.
    Освен т'ва не можеш да наричаш хората "Детенце", ако не знаеш как се пише думата "Пикльо".
    Вземи порастни и си мисли за т;ва колко са тъпи хората (и не се смятай за изключение).
    My attitude may taste like shit,
    but it goes real good with wine.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    И това какво общо има с любовта?

Изобщо... не ви ли писна да пускате послания, които никой не чете и разбира, просто защото не се докосват до сърцето му, и не претръпва той?

Схванете най-накрая че човек ще се замисли за коя да е идея, само когато тя лично и персонално го жегне. В противен случай е една от многото с които всеки единот нас бива заливан и в повечето случаи игнорира(по обясними причини).
    +1
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си