- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нека изкореним идеята за безсмъртие
Случайно се натъкнах на една тема във Фейс-а и там някой беше постнал следното видео моля всички да отделят малко от времето си да го изгледат http://vbox7.com/play:9a83c26b това повдигна една много нежна "част" от мен и ме накара да разбера колко крехък всъщмност живота ни.Това, че всеки ден хора загиват а ние дори не се замисляме за това и каква би била болката ако ние загубим някого?!?!Представете си живота си без майка ви (примерно) живота ви без най-милияти най-скъпият ви на този свят.Животът така или иначе е кратък ние НЯМАМЕ право да го "крадем" от другите.Мислите си защо публикувам в раздел "любов" защото това е "тема" която засяга любовта ни в директен смисъл един към друг и това, че не трябва да се опитваме да пазам само нак-близките си а всички по този свят.Не случайно публикувам в най-посещаваният тийнейджърски сайт защото Надеждата е в нас 14-15...25 годишните да променим бъдещето си към по-добро защото нима мислите, че един 40 годищен ще промени мисленето си ?! Нека да не допускаме да вяврваме на ЛЪЖАТА че на нас няма да се случи.В нас е силата да променим начина си на мислене.Ако обичаме себе си обичаме човека-ако обичаме човека ние си помагаме а това е смисъла на живота да постигнем духовно равновесие а не да мислим само за себе си.
Хора обичайте се пазете се и не допускайте да се случи и на нас не правете тази грешка едно убийство е грях към самите нас.
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Шофирам от близо 4 години - карам разумно . Няма нито на кой да се доказвам нито с какво но ме съмнява тези дето карат бясно да прочетат темата .. камо ли да се замислят![]()
Хората невинни загиват, заради "гъзари"..
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Ако беше толкова важно, щеше да напишеш думата "Любов" без правописна грешка. Три пъти, при това.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Моята приятелка ми изпрати този клип точно преди да тръгна на път с думите: Не ми го причинявай, карай внимателно !
Честно казано, ако не се прибирах при нея можеше и да не тръгна като знам какво става по нашите пътища.
Темата не е лоша, но винаги ще има "състезатели" заради едната гъзарияЖивеем в свят, в който показността блика отвсякъде и 14-15 годишните, които апелираш растат всеки ден с тази показност и става много трудно да се съхранят.
Мисля,че си право и все пак не разбираш основната идея нека се опитаме да накараме МЛАДЕЖДА защото на нея разчитаме да не си мислят че за господ... и дори на напиша Лобоф важното е да дазберете какво искам да ви предам!Първоначално написано от OldSchoolRebel
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Знаеш ли? Смени си аватара. Със него не те приемам никак на сериозно...Първоначално написано от playboyche
Гледам, че съм го бил добавил в любими и се досетих за какво е клипа.
ОМГ БАСИ БЕЗСМИСЛЕНИЯ КОМЕНТАР ДЕТ НАПИСАХ
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
хаха поредният пиклио аватарът ми няма значение просто ти си малко детенце!Първоначално написано от den4o7
![]()
И това какво общо има с любовта?
Изобщо... не ви ли писна да пускате послания, които никой не чете и разбира, просто защото не се докосват до сърцето му, и не претръпва той?
Схванете най-накрая че човек ще се замисли за коя да е идея, само когато тя лично и персонално го жегне. В противен случай е една от многото с които всеки единот нас бива заливан и в повечето случаи игнорира(по обясними причини).
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
то тарикатите винаги се разминават на косъм така че ...
![]()
![]()
Бързайте хора карайте си постарому ,но преценяйте кога може и кога не имайте вяра в колата си и в нейните възможности
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Радвам се, че видях поне едно свястно мнение.Първоначално написано от winterfresh4o
А до човека, създал темата:
Пич, тряа ли ти шибано клипче да те подсети, че не сме безсмъртни?
Не можеш да промениш неща, които са извън твоя контрол. Животът изисква доза примирение и апатия.
Освен т'ва не можеш да наричаш хората "Детенце", ако не знаеш как се пише думата "Пикльо".
Вземи порастни и си мисли за т;ва колко са тъпи хората (и не се смятай за изключение).
My attitude may taste like shit,
but it goes real good with wine.
+1Първоначално написано от valdesbg
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.