.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от Jessie
    След като видях "шестокласничка" и спрях да чета ....
    Аз пък когато каза... "Аз водих боя" За едно момиче в 6 клас това не е нормално..но напоследък нищо не ме изненадва!

Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    (facepalm)
    double facepalm.

Цитирай Първоначално написано от Jessie
    След като видях "шестокласничка" и спрях да чета ....
    +1

Че се и били... И отделно авторката си имала и гадже... Абе, нямам коментар просто.

Трябва да кажа на братовчедката, че изостава ... Шести клас е, пък ги няма тези при нея.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    На твоята възраст съм и съм почти в същото положение сега всеки гледа да си хване известено момче или много хубаво момче с кого ходи ... Зарежи го тоя да си гледа работата а пък и си имаш гадже и предполагам щом ти е предложил по такъв хубав начин няма от какво да се оплакваш-гледай си него ти от сега ли ще изневеряваш или направи така че ако не си харесваш гаджето го зарежи защото за този седмокласник може и това да е проблема апък 1 година даже е много малка разлика... Щом така ще ти казва не му обръщай внимание не ти е чак толкова притрябвал да се натискаш с него да не мислиш че има по голям опит от седмокласника ... пък и на тази вързаст според мене нищо сериозно няма да се получи ако имаш зарибявки е достатъчно за сега... Ама ти си знайш ще има да се надяваш така и ти не знаеш докога...

А за другите коментари какво като сме шести клас не сме ли хора !? нямаме ли чувства ... ???

Град
    Плевен
    Момчетата едно правят,друго мислят
    ♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    7 ми клас е прекалено рано за тези работи

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си