- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прецакана...
Аз пък когато каза... "Аз водих боя"Първоначално написано от Jessie
![]()
За едно момиче в 6 клас това не е нормално..но напоследък нищо не ме изненадва!
![]()
+1Първоначално написано от Jessie
![]()
Че се и били... И отделно авторката си имала и гадже... Абе, нямам коментар просто.
Трябва да кажа на братовчедката, че изостава ... Шести клас е, пък ги няма тези при нея.![]()
На твоята възраст съм и съм почти в същото положение сега всеки гледа да си хване известено момче или много хубаво момче с кого ходи ... Зарежи го тоя да си гледа работата а пък и си имаш гадже и предполагам щом ти е предложил по такъв хубав начин няма от какво да се оплакваш-гледай си него ти от сега ли ще изневеряваш или направи така че ако не си харесваш гаджето го зарежи защото за този седмокласник може и това да е проблема апък 1 година даже е много малка разлика... Щом така ще ти казва не му обръщай внимание не ти е чак толкова притрябвал да се натискаш с него да не мислиш че има по голям опит от седмокласника ...![]()
пък и на тази вързаст според мене нищо сериозно няма да се получи ако имаш зарибявки е достатъчно за сега... Ама ти си знайш ще има да се надяваш така и ти не знаеш докога...
А за другите коментари какво като сме шести клас не сме ли хора !? нямаме ли чувства ... ???![]()
![]()
![]()
Момчетата едно правят,друго мислят![]()
![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
7 ми клас е прекалено рано за тези работи![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт