.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

объркана история

Здравейте на всички! Преди време бях пускал тема за съвети за същото момиче но както и да е ще разкажа набързо на ново с малко разширение... Ходих с едно момиче скъсахме после се виждахме само за секс както и започна всичко проблема е че имам чувства.От доста време насам бяхме спрели контакт мислех че сам я забравил ,но наскоро разбрах че неината най-добра пр-ка ме харесва -тя ми призна.Бившата ми отново се появи каза ми че знае и няма против и после ме попита искаш ли да пр секс пак и една вечер се случи за пореден път.Тогава тя ми каза ,че държи на мен ,много ме уважава,че се радва че съм и първия и такива неща ,които много ме объркаха -още повече.После на майтап ме пита обичал ли сам я ама се смя като на майтап и каза че неината пр-ка ,която ме харесва не трябва да знае че ак се виждаме,а аз даже не говор с нея и като за капак после ме пита ми да и кажем ли и да и предлжим 3ка нз какво да правя :Ь защото мн я обичам ,не искам да я загубя ,но разговорите ни не помагат изглежда ... съвети моля ви !!Съжалявам ако съм допуснал правописни грешки и благодаря предварително

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Или ги ги тресни 2те заедно, или продължи само с тая, с която си го правиш.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Кво се чудиш ве мой? Тва е една страхотна възможност. Изпраскай ги и двете и напрао си цар ве пич.
    Schhh! Hear the silence...

Град
    Русе, Rousse
    Цитирай Първоначално написано от DENKAZ
    Кво се чудиш ве мой? Тва е една страхотна възможност. Изпраскай ги и двете и напрао си цар ве пич.

Шейх си брат...
    Спорта пречи на цигарите :P

^ имаш си няколко брутално мъжки мнения. Ама точни.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    една тройка ще оправи нещата

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    една тройка ще оправи нещата
    Може и 4ка
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Правила за публикуване