- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми обръщат внимание
Проблема ми е, че момчетата не ми обръщат внимание .. и когато сме с компанията и има още някои момчета те винаги закачат моите приятелки, а аз все едно не съм там ;х Какво не е наред ?
Първо: На колко години си ти и тези така наречени момчета?
Второ: Причините могат да бъдат много...
^_^
Очевидния отговор е "външен вид". Ако са по шести-седми клас, друго няма да ги интересува, така че ако блестиш с ум, вместо с вид, няма как да ти се обърне внимание.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Е и на мен ми се въртеше това в главата но първо исках да разбера дали говорим за лапетий...Първоначално написано от OldSchoolRebel
Всеки 1ви да кажем гледа външния вид... ако са някакви "гъзарчета" а такива вече много се навъдиха особено интервала 6-10ти клас ...
^_^
Не че искам да съм гадна, но е нещо от външния вид. Не виждам друга причина.
Емм... аз в думата "закачат" виждам само несериозно отношение и някакви тъпи лафовеПървоначално написано от BlahBlah
И тъй като не знам доста неща за случея.. просто ще ти кажа да се включваш по-активно в темите на "разговор" и да бъдеш себе си
![]()
Ако си някой глиган, нормално, въпреки че познавам и такива и става простотията и с тях![]()
Обърни повече внимание на външността си. Гримирай се, оправяй си косата, обличай се по-интересно. Проявявай интерес към момчетата..
Дебела ли си?
Може би просто си по-свита. Като не им отвръщаш на закачките сигурно са решили да не те закачат изобщо.
яя дай една снимчица насам![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
проблемът явно е във външността.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Нормално е да не намират за привлекателни момичета, които приличат на морж.
А вие защо веднага започнахте за я обиждате?? По какво решихте, че е дебела?? Как,па, няма една тема, в която да няма пост съдържащ обиди..!?
Абсолютно. Виждала съм доста красиви момичета, които някак остават настрани. Просто приятелките им се бутат повечеПървоначално написано от bbabyy
![]()
Да, може проблема да е във външността, но съвсем не е задължително.
Може да е от външността , може и да е от начина по който се държиш ! Запомни - винаги бъди себе си , бъди различна и няма как да не те забележат![]()
Външен вид сигурно, но познавам момичета на които също така не им обръщаха внимание и с грим и по отворени като станаха и станаха "звезди"![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Може да си по-дръпната. Да не им отговаряш на базиците?
Нещо такова.
п.п. може и да е от външноста ;\
Постни снимкааа
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Не знам, ама пробвай и ти да се присъединиш към приятелките ти. Така, момчетата ще проявят интерес и към теб.![]()
Всички казват външен вид и донякъде са прави, но има значение и как се държиш. Ако си свита и притеснителна, няма как да ти обръщат внимание. Имай малко повечко самочувствие, отпусни се, говори с тях.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Мен ми е интересно как ако някое грозно момче направи тема, няма такива обиди/квалификации като "глиган", "морж" и т.н.Първоначално написано от bbabyy
Това само доказва, че мъжете са по-големите простаци и безчувствени говеда, защото един съвет винаги може да се даде по нормален начин
И аз мисля, че ще е от външния вид, но сигурно и от излъчването. Четейки тази тема, веднага ми изплува в съзнанието, че си неуверена, и липсата на внимание към теб те комплексира, което се отразява на външния ти вид и "аурата" ти. Слагам аура в кавички, защото не искам да изглеждам твърде метафизична, обаче има нещо като енергия, която всеки човек излъчва. Когато е неуверен, тя е по-скоро негативна и отблъскваща.
Неувереният и комплексираният изглежда свит, той обикновено стои и по-свит на стола си, и езикът на тялото му изпраща сигнали на хората тип "Оставете ме намира, не се чувствам удобно в кожата си"
Можеш да прочетеш някоя друга книга по тоя въпрос - за езика на тялото.
Предполагам, че от липсата на внимание си склонна да си по-мрънкаща и недоволна, да си мислиш, че светът е несправедлив и дори да завиждаш, което допълнително утежнява "аурата" ти и я прави непривлекателна.
Повярвай, всички тези знаци се "разчитат" на подсъзнателно ниво от хората, както и ти несъзнателно ги издаваш ;]
Успокой се, изправи се, ходи като мацка, напомпай малко самочувствие, но е хубаво да има на какво отгоре. Спортът влияе мотивиращо на самочувствието, смени прическата, шегувай се и не се притеснявай от нищо - не си по-грозна или тъпа от другите хора, за да се свиваш. Просто поработи малко над себе си, над комплексите ти, над слабите места и т.н. После и ти ще си по-доволна, че си станала една идея по-усъвършенствана.
Красотата е явление, а не физически дадености. Всеки поддържан и усмихнат човек е красив, така че се поддържай и се усмивхай ;]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Точно така, извода ти е напълно логичен и смислен. Късмет с лесбийството.Първоначално написано от jghgh
Това дали ще и кажеш "глиган" или "приятно закръглена" няма голяма разлика, повярвай.
Има разлика, повярвай ;]
Можеш да бъдеш директен и без да обиждаш.
А аз лесбийка няма да стана, но просто се занимавам с момчета с малко повече умствен капацитет![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride