Цитирай Първоначално написано от bbabyy
А вие защо веднага започнахте за я обиждате?? По какво решихте, че е дебела?? Как,па, няма една тема, в която да няма пост съдържащ обиди..!?
Мен ми е интересно как ако някое грозно момче направи тема, няма такива обиди/квалификации като "глиган", "морж" и т.н.
Това само доказва, че мъжете са по-големите простаци и безчувствени говеда, защото един съвет винаги може да се даде по нормален начин

И аз мисля, че ще е от външния вид, но сигурно и от излъчването. Четейки тази тема, веднага ми изплува в съзнанието, че си неуверена, и липсата на внимание към теб те комплексира, което се отразява на външния ти вид и "аурата" ти. Слагам аура в кавички, защото не искам да изглеждам твърде метафизична, обаче има нещо като енергия, която всеки човек излъчва. Когато е неуверен, тя е по-скоро негативна и отблъскваща.
Неувереният и комплексираният изглежда свит, той обикновено стои и по-свит на стола си, и езикът на тялото му изпраща сигнали на хората тип "Оставете ме намира, не се чувствам удобно в кожата си"
Можеш да прочетеш някоя друга книга по тоя въпрос - за езика на тялото.

Предполагам, че от липсата на внимание си склонна да си по-мрънкаща и недоволна, да си мислиш, че светът е несправедлив и дори да завиждаш, което допълнително утежнява "аурата" ти и я прави непривлекателна.
Повярвай, всички тези знаци се "разчитат" на подсъзнателно ниво от хората, както и ти несъзнателно ги издаваш ;]

Успокой се, изправи се, ходи като мацка, напомпай малко самочувствие, но е хубаво да има на какво отгоре. Спортът влияе мотивиращо на самочувствието, смени прическата, шегувай се и не се притеснявай от нищо - не си по-грозна или тъпа от другите хора, за да се свиваш. Просто поработи малко над себе си, над комплексите ти, над слабите места и т.н. После и ти ще си по-доволна, че си станала една идея по-усъвършенствана.

Красотата е явление, а не физически дадености. Всеки поддържан и усмихнат човек е красив, така че се поддържай и се усмивхай ;]