- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко % от приятелите ви пишат на латиница??
Пиша по въпрос, който от много време бърка в съзнанието ми. От моите приятели аз съм единствената, която пише на български..При вас как е? при мен 98% и като ме питат що пиша на български... аз викам ами защото съм българка и уважавам нашата писменост.
и те не знаят какво да кажат...Моля не ме оплювайте, а пишете мнения
![]()
като пишат на български, пишат на кирилица:Д
в скайп няма голямо значение, дори латиницата е по-удобна, заради емотките и пр.;
ми.. 95-97 процента да кажем![]()
много ме дразни ама.. :/
единици пишат на кирилица като мен
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
наистина е така, гадно но факт.Аз затова и реших да пусна тази тема, за да видя дали съм единствената, която пише на БГ пък и ми беше интересно да чуя и др мнения, обаче явно не съм само аз.. Ураа!![]()
![]()
![]()
наистина е така, гадно но факт.Аз затова и реших да пусна тази тема, за да видя дали съм единствената, която пише на БГ пък и ми беше интересно да чуя и др мнения, обаче явно не съм само аз.. Ураа!![]()
![]()
![]()
^ аз пиша на кирилица НАВСЯКЪДЕ
защо е толкова странно?
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
чувала ли си за Bulgarian Phonetic (фонетична клавиатура) ?Първоначално написано от bqsnaa15
Who's next!
брат ми и баща ми ВИНАГИ ми пишат на кирилица.... кофтито е че аз нямам кирилица на компа и всичко трябва да се конвентира някъде другаде за да може брат ми да ги прочете нещата (човека е на 7 годинки =Д) иначе от другите ми приятели.. хмммм 1 2ма от време на време пишат на кирилица но като цяло рядко се случва![]()
Един мой приятел не само, че пише на кирилица, ами даже спазва пунктуации и си пише всяка точка, запетайка, главни букви, всичко!За скайп говоря
Аз попринцип гледам в този сайт да го прая това, в скайп си пиша на латиница, защото инъче трябва всеки път да сменям за да пратя емотиконка..
![]()
Аз пиша както ми дойде. Повечето пишат на латиница.
Всички и аз също само тук пиша на кирилица ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
97-98% пишат само на латиница, аз си пиша на кирилица винаги![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
В скайп всички пишем на кирилица,само 1 момиче и един,дето когато както му дойдеи аз пиша на латиница,защото улеснява процеса с емотиконките.Иначе навсякъде по форумите,или като пиша някакъв текст на Word пиша на кирилица(ако текста е български разбира се
)
Хах. Не мога да изчисляНо има и такива, които пишат на български
Аз пиша както ми дойде.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Пиша на кирилица само тукаи когато трябва. Но иначе в скайп на латиница.
Вафла..
Първоначално написано от ElinoOor
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
откаде да знам.
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Както дойде пиша аз, а абонатите ми... някои само на кирилица пишат, други менкат. Сигурно има и няк'ви, 'дето пишат само на латиница, ама не съм обръщала внимание..
Почти нямам такива приятели,повечето използват кирилица вероятно познавам и такива хора но в момента не мога да се сетя.
Повечето пишат на латиница.. аз най-често ги сменямедин път на кирилица, друг на латиница, защото някои думи на кирилица са ми по-лесни от колкото на латиница, дори и запетайките (когато се усетя) си ги поставям и на кирилица, и на латиница..
Но най-често си пиша на кирилица, най-удобно ми е (от форумите свикнах, ии си пиша бързо на кирилица, но и на латиница мога бързо), а и си харесвам българската азбука (език)
.. Най-комичната част идва с емотиконките, винаги си сменям езика ;d дори и сега
, свикнах и бързо си сменям езика, и така кирилица-латиница редувам
.
и все пак да живее кирилицата![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()