.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

Боли ме коремът

или по-точно

от какво може да е според вас? Не съм яла нещо,от което да ме заболи.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    А някой дали знае от какво може да ме боли ето тук:

Вече почвам сериозно да се притеснявам! От около една седмица може би на ден си ме понаболява по 2-3 пъти ...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Heaven
    ^ мълчи и не ми спами в темата..!!

ели,

там попринцип би трябвало да е апендикса..тичай при доктор утре,че да не се окаже нещо по-сериозно

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    elito0o0o0, там се намира онова черво, което събира нещата, които организма "изхвърля". То май се казваше апендисикт. Ако там те боли много отиди на доктор. Защото може да ти се е получил апандисит (така се казваше мисля че). Ако имаш такова нищо червото ти ще трябва да се премахне чрез операция. Премахванито на това черво няма да попречи на функциите на организма ти!

До създателката на тази тема:
    И мен ме е боляло там, обаче после ми мина. Не мисля, че е нещо сериозно! Ако толкова много се притесняваш отиди на лекар!

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от LipSy
    elito0o0o0, там се намира онова черво, което събира нещата, които организма "изхвърля". То май се казваше апендисикт. Ако там те боли много отиди на доктор. Защото може да ти се е получил апандисит (така се казваше мисля че). Ако имаш такова нищо червото ти ще трябва да се премахне чрез операция. Премахванито на това черво няма да попречи на функциите на организма ти!

До създателката на тази тема:
    И мен ме е боляло там, обаче после ми мина. Не мисля, че е нещо сериозно! Ако толкова много се притесняваш отиди на лекар!
    не е задължително да има операция
    ОДИН!!!

Град
    Heaven
    апендицит е възпаление на "допълнението" на сляпото черво,апендикс

лекува се в повечето случай оперативно,така че Ели,заминавай на лекар,както ти казах и по-рано

Град
    Galapagar
    Момиче от моя клас, което седи до мен му е правена такава операция. Намира се по-надолу. Мисля, че не е това, но не съм сигурна. Утре ще ходя на лекар и ще му обясня всичко. Искам да кажа също, че от 3 дни горе-долу ми е лошо, имам остри болки в корема на моменти, вчера ме болеше главата, нямам и апетит. Вчера започнах да пишкам често, но по малко. Пишка ми се много, но всъщност изкарвам малко. Все още нямам парене, но леко ме боли долу, съвсем леко и то не постоянно. Като малка съм имала пиелонефрит и сега се опасявам, че може и да се окаже цистит. Преди 3-4 месеца пак ме е боляло в тази област на корема, но беше за 1-2 дена максимум и то не постоянно. Утре отивам на лекар и всичко си казвам. Каквото ще да става...

Ооо не..апендиксът е по-надолу.. Ели,мен ме боли точно там,когато съм се пренатоварила (прекалено много упражнения) .. Пренатоварвала ли си се скоро ??
    Неприлично Щастлива .. : )

Град
    София
    Ше прощавате,ама там е черният дроб.Апендисита е по-надолу.Изчакай 2 дни.Ако не ти мине ходи на лекар.Може да имаш цироза...

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от sasheto0o
    Ооо не..апендиксът е по-надолу.. Ели,мен ме боли точно там,когато съм се пренатоварила (прекалено много упражнения) .. Пренатоварвала ли си се скоро ??
    Мда

Хей, хора! Добри новини!
    Днес ходих на лекар, обясних и всичко и тя ми даде направление. Отидох да си направя изследвания за кръв и урина, след което отидох да си ги взема и всичко си е наред. Личната ми лекарка ми каза, че има някакъв вирус и най-вероятно ме е хванал. А иначе за това с честото пишкане ми каза, че може да съм изстинала или нещо от сорта, защото нямам бактерии и т.н. ^^ Btw утре ще ходя да давам стерилна урина, за да е напъълно сигурна майка ми...

Greennight, съдейки по изследванията от кръвта ми, нямам хепатит. Мисля, че лекарката спомена, че си е мислела, че може и това да е, но резултатите били съвсем добри. Върти ми се нещо в ума, че ми спомена нещо такова..

Искам да кажа, че аз вече имам апетит и не съм повръщала. Също така си спя най-нормално. Само дето жегите ме убиват.. Недейте да ми казвате, че имам цирози, проблеми с апендикс и т.н. Лекарката си знае работата, пък и ако ми имаше нещо резултатите от изследванията щяха да са други. Не е нужно да ме панирвате така. А, да, искам да кажа, че също така цирозата се появява при по-възрастните...

Може да е от менструацията
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от lili12
    Може да е от менструацията

мина ми отдавна
    другия път гледай датата

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    elito0o0o0, какви по-точно изследвания на кръвта си правила?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си