Мии... почваме от кадето почва. С едно момиче, което ще наречем "коспожица Х" сме в един клас - 12. Тя дойде в нашето У-ще миналата година , и още тогава ми направи впечатление но беше заета и си казах е здраве да е. Да но сега е самичка от вечееее хмм 5 месеца и малко по-малко работите стигнаха до 1 положение до което незнам как да се справя. Значи цитуацията е следната. Аз я обожавам тази "гостожица Х" и тя изпитва нещо към мен, силно или слабо незнам, но и личи по: маниери,поглед,жестове,физ ономийки и така нататък. Обаче тя си държи на онзи миналия който ще наречем "господин Й" . Та много ми е чудно как да постъпя че да и кажа е с мен няма да е както с него, принципно зареди това че в нея не виждам играчка за секс или просто да ми е поредната, а в нея виждам момиче с което ми е хубаво да разговарям, да седя до нея абе просто да сме си заедно. Та там е калабалъка че тя си държи на този бившия "господин Й" и май май малко по малко си ми се изплъзва, а аз не искам да стане това, си седя по цели нощи в леглото и си мисля и се чудя какво подяволите да направя.... колко ли пъти вече съм и казвал че тя за мен е единствена, просто няма друга. Май оплетох работите яко но дано да сте разбрали идеята на темата.