- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- хубава пудричка
Най- накрая си купих пудра на Манхатън. Още утре ще я изпробвам, надявам се да е хубава.![]()
Ако си си купила антибактериалната,значи не си сгрешила!Първоначално написано от danibebi
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
в момента използавам една на Ейвън към 4лв струваше, но не е много издържлива, стои кам 2часа и след това изобщо не личи, че съм си слагала пудра ........... иначе чувала съм добри отзиви за антибактериалната пудра на Манхатън- доколкото знам е около 10-12лв
Антибактериалната на Manhattan. Не запушва порите и покрива добре! Ти каквто и пудра да си купиш всяка е в различни гами, така че преспокойно можеш да си избереш от по-светла до по-тъмна!![]()
Има една прахообразна,минерална пудра на Арт Деко и е много хубавичкаа![]()
Ами никъде не пише да е Антибактериална, само знам, че е на Манхатън. Мислех вчера да я изпробвам, но реших да не си слагам нищо на лицето. Тези дни като я изпробвам ще ви кажа.![]()
![]()
доволна съм от пудрата на Bourjois, от Creme Puff MF и от прахообразната на Rimmel.
Някой да е опитвал прахообразната на алверде
http://prikachi.com/images/322/2804322A.jpg
+Първоначално написано от dqvolcheto9
![]()
Не съм пробвала пудрата на Импала, но някои други тяхни продукти ме разочароваха.![]()
Аз имам фон дьо тен на Импала и не съм много доволна от него, но пудрата не съм я пробвала.Първоначално написано от koni
![]()
ПП: Сложих си днес от моята пудричка ии е хубава.![]()
Къде ги намирате тези продукти на Дермакол? И коя пудра точно използвате?Минералната или тази за проблемна кожа?Първоначално написано от billytalent
Мерси предварително[/i]
Поръчвам си я при козметичката си. Така си осигурявам не само продуктите на прилични цени, но и се консултирам кои от тях са подходящи за моята кожа. Ако си от София мога да ти дам координатите, ако не потърси от твоя град кой може да ти ги достави.Първоначално написано от blueberryyy
Добре, довечера ще се снимам и ще ти пратя снимката на лично, утре.Първоначално написано от bloodyF
![]()
![]()