- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо ми говори така..
Не мога да разбера защо приятеля ми винаги ми е казвал,че е олигофрен,че аз заслужавам нещо по-добро и че ще ме разочарова..? Аз му казах само-''Моля те,не ме наранявай''. Трябваше ли? Сега може да се възползва и да каже-''Да,аз само ще те нараня,не мога така.'' или нещо от типа. Това за всеки случай ли го казва,за да избяга от отговорност? Може ли сега да се уплаши,като му казах да не ме наранява..?
Абе, жена... И двамата нещо не ви е наред със самочувствието, и едновременно егоцентричност. Само за себе си мислите и говорите, и се самонавивате, и само се жалвате. Защо просто не се съсредоточите да ви е добре, когато сте заедно?
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Това време, което губите в разни сълзливи обяснения и драматизиране на всяко нещо, можете да го прекарате къде-къде по-приятно.
И аз съм го чувала това! Не обращтай внимание блафират от вереме на време...или очакват да чуят: Ти си най-доброто за мен !!! ПфФф![]()
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Може да го казва на бъзик, може и сериозно, само ти знаеш кое от двете е. Общо взето, глупости..
Ами прекалено е нарцистичен и очаква, че умишленото му мрънкане ще те накара да го обсипваш с внимание, за да му чешеш егото непрекъснато. Такива най-добре ги разкарай докато можеш защото мислят основно за себе си!
Първоначално написано от make_you_mine
Другия път като ти каже това кажи:
Ми и аз съм идиотка но ти още си с мен![]()
деба дечковците деба![]()
Той се подценява... и мисли ,че не е достоен за теб или нещо такова...![]()
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Може би има нужда от комплимент.. И да очаква похвала от теб![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Що го казва ли - щото наистина е така. И кофтито е че той е приел че е чехльо.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
1..Първоначално написано от izlishna
Повечето го правят нарочно..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Проси си комплименти.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Първите две мнение казват всичко.
Той си проси си комплимент. Аз бих му казала "еми, като не можеш така, вратата е там"... Изнервящо е.
Първоначално написано от izlishna
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Нещо смешно ли съм написала или просто си нямаш работаПървоначално написано от DREAM95
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Той така си пише, не му обръщай внимание.Първоначално написано от izlishna
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.