.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Влюбена в...

Здравейте , искам да ви споделя нещо , което явно не мога да го споделя на човека за който става въпрос.
    И така ... започваме. Като за начало никога не съм очаквала да ми се случи , всъщност съм много объркана.
    Влюбих се в най-добрата си приятелка , познаваме се вече близо година , но аз не спирам да си мисля за нея , не искам да бъдем само приятелки , но не мога и да и го споделя , защото най-вероятно ще си изгубим хубавото приятелство , защото не мисля , че тя има същите чувства към мен...
    А най-странното е , че има вероятност да съм Би , защото си падам и по момчета.
    Отношенията ми със нея са напълно приятелски , защото не искам да усети нещо и да се объркат нещата.

Моля ви , казвайте ми какво да правя : да си мълча и да търпя болката , защото тя все пак си има гадже , да й кажа или да се самоубия.
    Наистина съм объркана , помогнете ми , моля ви

П.П :Всъщност има малки признаци от нейна страна да изпитва това , което изпитвам аз към нея . Ами ако просто се държи по-отпуснато пред мен ...
    Незнам просто , но това ми се случва за първи път и е много силно и болезнено.
    Способна съм да й го призная очи в очи, знаейки че тя няма да ме разбере (да отвърне на чувствата ми) , но просто според мен единственият начин да я запазя до себе си е да мълча , уви обаче по този начин адски много ме боли. А дали след като й кажа и реакцията й бъде недоволна и след като вече няма да бъде до мен , дали ще ме боли повече . Надявам се да има някой , който да ме разбере , щото в ума ми е пълна каша

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ако не си пада по жени, едва ли ще ти даде това, което искаш, независимо колко добри приятелки сте. Най-много да се стигне до секс, който тя ще опита от любопитство и заради близостта ви, а ти ще хлътнеш още повече. Бих ти препоръчал да си я избиеш от главата, но едва ли ще стане, щом сте толкова близки и (предполагам) се виждате често.

Тва ми дойде наум, не ги разбирам много еднополовите взаимоотношения.

На колко сте и кви са тези "малки признаци"?

Лесбийки - да. Гейове - да. Би... Ако са под 20 годишна възраст и го кажат, просто не ги вземам сериозно, защото просто звучи сякаш не са си избрали сексуалност още.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Айде сега - ще се самоубиваш глупости на квадратчета

Усамотете се кажи и го така както на нас излижи я няма да сте първите нито последните я

А не е ли по-вероятно просто да ти се иска да си Би, за да си имаш оправдание за ревността си в моментите, когато приятелката ти си има гадже, а ти все си на сухо?

Мега фен
    Град
    <3
    Да опитаме с по-интересното. - Самоубий се.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Еми кажи й в очите.Ако реагира добре...щом има и гадже направете една тройка Ако нещата не се получат Самоубий се Лесбийска история.......

Поредната еб*вка..
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Еее много сте лоши всички, девойчето е сериозни вие го обърнахте на простотия

Никакви самоубийства !!! По-добре не й казвай, сигналите които си видяла че ти подава, най-вероятно не са това което ти си мислиш, а това което ти се иска. Ако й кажеш и тя не ти отвърне най-много да си прецакате отношенията.

Град
    Destiny Islands
    Цитирай Първоначално написано от izlishna

Поредната еб*вка..
    85% oт темите са ебавка, so it doesn't matter...
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    Лесбийки - да. Гейове - да. Би... Ако са под 20 годишна възраст и го кажат, просто не ги вземам сериозно, защото просто звучи сякаш не са си избрали сексуалност още.

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Щом си има гадже,по-добре не се бъркай ...
    Oh how I wish to go down with the sun... sleeping,weeping ... with YOU !

Супер фен Аватара на kindergarden
    въй и ко ш правим сега

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    въй и ко ш правим сега
    Сйексове/шпакли?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Oще една тема която ме води към заключението ,че неможе да има приятелство м/у момиче и момче.Аз също съм имала такав случай.Само че обратното най-добрия ми приятел беше влюбен в мен.Но аз го имах само за приятел,за човека с които си споделям и винаги е до мен както и аз до него когато имаме нужда.След извесно време той ми каза за това какво чувства към мен и знаеше че аз съм влюбена в др момче,знаеше че не може да очаква от мен да му отварна на чувствата и един ден той ми каза че не може вече да сме приятели и ме остави.Беше ми много тежко,имах чувството че съм загубила част от себе си.Но с времето болката отмина,намерих си нови прятели...гадже който ме карат да се усмихвам всеки ден.За това ти казвам няма смисъл да се измачваш.Сподели и какво чувстваш и сложи край на болката си .... знам че е тежко но няма др изход!!! Успех!
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
    Oще една тема която ме води към заключението ,че неможе да има приятелство м/у момиче и момче.Аз също съм имала такав случай.Само че обратното най-добрия ми приятел беше влюбен в мен.Но аз го имах само за приятел,за човека с които си споделям и винаги е до мен както и аз до него когато имаме нужда.След извесно време той ми каза за това какво чувства към мен и знаеше че аз съм влюбена в др момче,знаеше че не може да очаква от мен да му отварна на чувствата и един ден той ми каза че не може вече да сме приятели и ме остави.Беше ми много тежко,имах чувството че съм загубила част от себе си.Но с времето болката отмина,намерих си нови прятели...гадже който ме карат да се усмихвам всеки ден.За това ти казвам няма смисъл да се измачваш.Сподели и какво чувстваш и сложи край на болката си .... знам че е тежко но няма др изход!!! Успех!
    Е да, но темата е за момиче и момиче :Д
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    Destiny Islands
    Най-добрия ми приятел е момиче. Така, че явно може да има приятелство между двата пола.
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си