.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Трудно е :(

Град
    Варна

Трудно е :(

Сега съм 8 клас и уча в езикова гимназия.До тук висчко е добре,но оценките ми са много слаби.Не мога да си обясня защо се получава така.Уча си уроците,пиша си домашните,излизам за 1-2 часа най-много и пак имам двойки. Нормално ли е,когато започнеш да учиш нов език и оценките ти да са слаби в началото,защото това наистина ме притеснява

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Повече от фен

Re: Трудно е :(

Цитирай Първоначално написано от MadeOfWater
    Сега съм 8 клас и уча в езикова гимназия.До тук висчко е добре,но оценките ми са много слаби.Не мога да си обясня защо се получава така.Уча си уроците,пиша си домашните,излизам за 1-2 часа най-много и пак имам двойки. Нормално ли е,когато започнеш да учиш нов език и оценките ти да са слаби в началото,защото това наистина ме притеснява
    напълно нормално е

Мега фен Аватара на ameli
    И аз така.. уча, пиша, взимам участие в часовете, но по АЕ особено все ще ми намери някакъв косур и ще ми пише 5 Чудя се как ли ще свърша годината..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Нормално е - и аз бях същата в 8-ми клас. Това е защото голяма част от 1-ви до 7-ми клас учат в училища, където не се дава много зор или просто материала, който се предава е отгоре-отгоре и с минимални усилия успяваш да изкараш максималното... В 8-ми клас вече, когато се разпределите в по-елитните училища и ви става трудно, защото не сте свикнали да си давате много зор и ви трябва време да се адаптирате. Спокойно, още е само началото на учебната година
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    И аз така.. уча, пиша, взимам участие в часовете, но по АЕ особено все ще ми намери някакъв косур и ще ми пише 5 Чудя се как ли ще свърша годината..
    ако имам 3 поне ще подскачам до небето.

Горе главата хора...

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    А ако ти кажа, че завърших с отличен успех по английски почти без да съм учила /8-ми клас имах 18 часа само английски през седмицата/ .. в началото е по трудно.. ДА! Ако имаш нови учители /предполагам имаш/, наблюдавай ги и виж как изпитват .. Така е най-лесно.. Аз миналата година първите 2 месеца пропуснах страшно много излизания, за сметка на това бях супер добре в даскало .. ама всичко опира до човека ..

Ще се справиш .. ..

Бтв, какви езици учиш ? Освен Английски де
    *сън*

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    А ако ти кажа, че завърших с отличен успех по английски почти без да съм учила /8-ми клас имах 18 часа само английски през седмицата/ .. в началото е по трудно.. ДА! Ако имаш нови учители /предполагам имаш/, наблюдавай ги и виж как изпитват .. Така е най-лесно.. Аз миналата година първите 2 месеца пропуснах страшно много излизания, за сметка на това бях супер добре в даскало .. ама всичко опира до човека ..

Ще се справиш .. ..

Бтв, какви езици учиш ? Освен Английски де
    За първа година имам 20 часа италиански и 2 руски.В 10 клас стават италиански руски и английски.

Горе главата хора...

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    WHAT THE F*CK !?!? ..

Оле мале .. получих удар .. Ти къде учиш /град, гимназия/ ?

Сега разбирам .. италианският не е никак лесен език ..
    Аз уча френски ..
    *сън*

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    WHAT THE F*CK !?!? ..

Оле мале .. получих удар .. Ти къде учиш /град, гимназия/ ?

Сега разбирам .. италианският не е никак лесен език ..
    Аз уча френски ..
    Варна,VIII СОУПЧЕ (Руското )

Горе главата хора...

Туй с двойките си е доста типично явление, и аз 8 клас имах 2ки по немски, въпреки че си учих, имахме 26 часа седмично :Д, скъсваха ни гъза, ама накрая си заслужаваше, защото наистина научаваш нещо

Щом учиш италиански предполагам го учиш за първа година, нали? Ако е така, е нормално, непознат език е, още не си му свикнала, после ще се оправи положението.
    Но аз осми клас имах много повече часове по езика и оценките ми бяха 5-6. НО все пак беше английски, та си ми беше и познат езика.
    Щом имаш проблеми с оценките, сядаш и учиш докато го разбереш.

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    еми аз в 8 клас навъртях сума ти 3 и 4 (като се има предвид, че преди това се ядосвах на 5), но после всичко си дойде на мястото. Ако си учиш, накрая ще ти се получи
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    олеле О.О 8 клас е най-лесната и яка година която съм карала до ся (9ти клас съм).. толкова е елементарно и спокойно.. ти чакай да станеш 9-ти клас и ще се видиш у чудо.. ;х
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

^ И аз така си мислех, ама не, обратното е. 8 клас ми беше най-омразната година, направо ми писна всеки ден да имам по 5-6 часа испански, имах бая слаби оценки и т.н. Оправих ги по някое време(към март се сетих, че трябва), завърших си с 5,80 и нещо, ама определено не си давах зор. Ама никак. Ако си бях седнала на дупето навреме, тройката ми и петиците, които предимно редях, нямаше изобщо да съществуват.

В 9 клас е мнооого по-различно, поне при мен. В 8. клас бях шапка на тояга, работехме в час адски несистематизирано, нямаше уж по кво толкова да уча, 'щото кажи-речи само испански имах и затова се отпуснах. Тая година супер много съм се стегнала, съвестно си уча, оценките ми са идеални(да чукам на дърво) и т.н., и т.н. Всичко зависи от мотивацията. Не са важни толко' оценките, колкото да ти влезе нещо в главицата. Колкото по се натискаш да помниш и се превръщаш в книжен плъх, толкова по не ти се получава(което не значи, разбира се, учебник да не бутваш). Старай се в час, не се пренатоварвай вкъщи, прави всичко, заради себе си най-вече и отново - нека нещо да ти влезе в главата, защото накрая на годината и изпит ще имаш.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    олеле О.О 8 клас е най-лесната и яка година която съм карала до ся (9ти клас съм).. толкова е елементарно и спокойно.. ти чакай да станеш 9-ти клас и ще се видиш у чудо.. ;х

И аз си мислех , че в 9ти е гадно... Оказа се , че в 10ти е още по-гадно.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си