- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко съветче :?
Хора, какъф автогол щях да си фкарам с това момиче, нямате си на идея...![]()
На теория разлика между теория и практика няма, но на практика има.
Тя те иска щом ти праща :* и hug и ти я искаш. Прегърни я а по възможност и целуни.Първоначално написано от uFko
А разбрал ли си дали си има приятел. Може да си има приятел и да си излиза с теб.![]()
Ами, разкажи тогава, де.Първоначално написано от uFko
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Та момичето, с което съм излизал, не е тя. Вероятно е слагала маската на доброто, умно и възпитано момиче. Изобщо не бих предположил, че тя ще ме исползва по толкова гаден и долен начин. Значи тя ми праща подобни СМСи, в скайпа ми пише, ти не мислиш за двама ни, искам да се излизамесамо 2мата, аз как да не си помисля че ме харесва? А всъщност тя не харесвала такива като мен - възпитани, с чувство за хумор, въздържани, един вид свястен тип момчета, НЕЕ тя си е харесала един женкар, който ходи чат пат на даскало, и ги разкарва по 2,3 едновременно. Тя е излизала с мен, защото нямало с кого да излиза, и аз съм утешителната награда, за това че онзи не я забелязва.
Едно момиче от моя клас(нейна приятелка) като разбрала кой харесва и кво прави мен, отишла при нея и й казала ти наред ли си да го предпочиташ него(по горе описания женкар) пред "*****(мен)" .Тя казала, "Не го предпочитам, има време може да го харесам (за мен става на въпрос)" Алоу, аз да не сам краставица на пазара та да има време?!
Цял ден се чувствам кофти. Тая вечер излизаме в компанията, тя там, пихме по 1 кафе, разхождахме се, аз се държа дистанцирано, след като съм разбрал вече за кво иде реч.
Та аз щях да й се обяснявам в любов... Чувствам се ужасно, прецакан, подценен, пренебрегнат...
А ето прясно прясно, тамън се прибрах и :
[9:55:25 PM] ****каза: az vikam ako iska6 i moje6 utre ili drugi den da izleznem
[9:55:27 PM] **** каза: samo 2-ta
За да сме си били побъбрили![]()
уоу .. тая ше е баси тъпата .. илезте пак .. дръж се хладно .. виж кфо ше ти каже .. напрао не . тая чесно е баси шматката да те използва така .. чета си аз и ми става някфо приятно че ще се получи между вас двамата и изведнъж БУМ .. ненене .. тая е мн зле .. излизайте дръж се студено и никво обясняване в любов ..
Whore, whore, whore![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Ами ддз, тя продължава да се държи с мен сякаш е влюбена 1 вид в мен. Това(предния ми пост) ми го каза 1 нейна съквартирантка, която е от 3 години с нея, и едно друго момиче. Незнам може те да и правят сечено. Незнам как да разбера. Довечера излизаме и й казвам ква е ситуацията, щот главата ми е компот, незнам на кой да вярвам вече...![]()
Ддз, мисля да си излизаме, да не предприемам нищо, тя ако има чувства (надявам се истински) би ми казала, или показала нз ..
Първоначално написано от uFko
да тук си прав .. виж кфо ще стане ако нищо не ти каже и продължава да се държи '' влюбено '' кажи и това което са ти изръсили приятелките и .. виж и реакцията и как ще го обясни ..![]()