- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко съветче :?
Може би това е 100тната такава тема, и ви е втръснало да отговаряте и сори за това. На 17 съм, но нямам голям опит, и затова пиша темата...
Та да започвамМиналата седмица съквартиранката на едно момиче(живеят в пансиона до училището) ми каза, че ме харесва. Аз също я харесвах(малко) и така.. В четвъртак ни запознаха в училище, и след това вечерта излизахме с компания на кафе. Нищо интересно.. В петък тя си замина у тях... В неделя реших да я поканя на кафе. Испросих си номера й, и си разменихме няколко СМСа и се разбрахме в понеделник. Та дойде денят. Срещнахме се,и тръгнахме да се разхождаме.Тя в началото беше доста мълчалива, и естевено да не си мълчим на обща тема, аз говорех почти постоянно. Стараех се да не се получават моменти, в които да мълчим и 2мата. Разпитвах я как е минало пътуването, разпитвах я за нея, пусках смешни лафове, тя се смееше, отговряше ми, разказвах за себе си и така.. След около 1 час, мисля че се поотпусна и започна да говори повече, и да ми разказва разни неща. Отидохме в кафенето "X" и пихме горещ шоколад. Говорехме си доста, стараех се да я гледам в очите, аз платих сметката без да разбере и така... Испратих я до тях, тя ме прегърна и ми каза че й е било много приятно.
След това на другия ден, отново излизахме с компания(случайно се озовахме в една компания) и тя се държа, все едно не сме излизали предния ден. Изпратих ги до пансиона, и чао,чао и толкова.
Докъто се пребирах и си мислех: Тя ме мисли за приятел, няма да се получи сигурно... и точно в този момент погледнах към небето и видях падаща звезда![]()
Та искам да попитам по-опитните какво да направя? Да и се обадя другата седмица пак да я поканя, да изчакам да излезем в компания 2,3 пъти още? Незнам просто. Много благодаря за отговорите по темата..![]()
На теория разлика между теория и практика няма, но на практика има.