Та момичето, с което съм излизал, не е тя. Вероятно е слагала маската на доброто, умно и възпитано момиче. Изобщо не бих предположил, че тя ще ме исползва по толкова гаден и долен начин. Значи тя ми праща подобни СМСи, в скайпа ми пише, ти не мислиш за двама ни, искам да се излизамесамо 2мата, аз как да не си помисля че ме харесва? А всъщност тя не харесвала такива като мен - възпитани, с чувство за хумор, въздържани, един вид свястен тип момчета, НЕЕ тя си е харесала един женкар, който ходи чат пат на даскало, и ги разкарва по 2,3 едновременно. Тя е излизала с мен, защото нямало с кого да излиза, и аз съм утешителната награда, за това че онзи не я забелязва.
Едно момиче от моя клас(нейна приятелка) като разбрала кой харесва и кво прави мен, отишла при нея и й казала ти наред ли си да го предпочиташ него(по горе описания женкар) пред "*****(мен)" .Тя казала, "Не го предпочитам, има време може да го харесам (за мен става на въпрос)" Алоу, аз да не сам краставица на пазара та да има време?!
Цял ден се чувствам кофти. Тая вечер излизаме в компанията, тя там, пихме по 1 кафе, разхождахме се, аз се държа дистанцирано, след като съм разбрал вече за кво иде реч.

Та аз щях да й се обяснявам в любов... Чувствам се ужасно, прецакан, подценен, пренебрегнат...

А ето прясно прясно, тамън се прибрах и :
[9:55:25 PM] ****каза: az vikam ako iska6 i moje6 utre ili drugi den da izleznem
[9:55:27 PM] **** каза: samo 2-ta
За да сме си били побъбрили