Охх .. аз имам само една-единствена приятелка .. и ми стига! От 4 годишни сме заедно .. и сега сме винаги една до друга, споделями си всичко и знаем как да се държим една с друга, какво да си кажем или да направим когато едната е тъжна .. или да се смеем и двете, защото това няма да се повтори ..
Истински приятели МНОГО трудно се намират .. ама МНОГО .. колко съм ги изредила .. и никой не е е такъв приятел колкото това момиче, с което споделям всеки миг ..
Аз лично, съм страшно недоверчива.. всъщност сега мога да кажа на целият форум това което съм преживяла и какво съм чувствала и ще се почувствам все едно говоря с това момиче. А да тръгна да разказвам нещо за личният си живот на някой познат ... к'во ? Гледаш след няколко дни името ти прехвърча през коридорите на даскалото и се говори какво то и да било за теб .. независимо дали искаш или не .. Предпочитам, да кажа на някой непознат какво ми е вместо на някой който познавам ,.. защото знам че непознатият или ще ме изслуша и ще ме разбере, или ще ми каже "не ме занимавай с тези неща", до колкото днес .. всеки те слуша, но не всеки е стока .. !!
Ще намериш най-добър приятел .. бъди сигурна .. нали знеш, че всичко идва от самосебеси