Истински приятели ИМА. Това, че много от нас не са ги намерили, не означава, че няма такива. Ще ви разкажа за моята най - добра приятелка. Всичко започна в 2 клас, когато бях нова в училище. Запознахме се, отидохме заедно за солетки до бюфета и от тогава вече седма година сме най - добри приятелки. Вярно, не се виждаме мн често, в различни училища и квартали сме но това не ни пречи на приятелството - аз винаги знам че мога да й споделя всичко, тя на мен също.
Миналата година, когато бях 7 клас, в даскало ми беше мн тежко защото съучениците ми ми се подиграваха без явна причина. В момент, когато всички ми бяха обърнали гръб, тя беше до мен и ме подкрепяше винаги, каквото и да се случи. Без нея просто нямаше да се справя. Оттогава вече наистина знам, че тя е много ценна за мен ( надявам се и аз за нея ). Хора, ценете приятелите си и не позволявайте на дребни спречквания да застанат между вас... Няма по - ценно от истинското приятелство, затова когато го намерим, трябва да го ценим и да го запазим.
Обичам те Л. !!!