.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Голям фен Аватара на shadows92

Най-добра приятелка

Имам най-добра приятелка от 8 години.Напоследък тя започна да излиза постоянно с едно друго момиче, да ме игнорира да спи в другото момиче,( да го наречем “Х”)
    Грешката ми беше ,че след две седмици доза такова държание аз и обясних в гнева си ,че не искам да се среща с Х… Тогава се сдобрихме,но пак започна да ме игнорира излизайки и дружейки с Х .Когато е във моя квартал ходи при Х (тя живее в моя квартал) ,а когато и звъня не ми дига.Днес говорих с нея и я питах дали ще мине към нас или да се срещнем някъде ,но тя обърна темата сподели ми ,че съм я отдалечавала със това ,че съм и забранявала да се среща със Х извиних и се ,но нищо …. .Хора много ме боли.. Съжалявам ,че си позволих да и забранявам…Какво да правя във момента наистина имам нужда от нея.УЖАСНО много ми липсва да е до мен… Дали ще се оправят нещата какво да правя… Помощ..

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Може би тя просто не те заслужава.. но незнам, 8 годишно приятелство да се хвърли на вятъра.. по-добре поговорете, но без да си викате..

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

anonymous546178
    Guest
    Това ли е най-голямата грешка в живота ти ...еех значи водиш непълноценен живот
    По темата остави приятелката си, ако още държи на теб сама ще те потърси след време

Мерск.. Найстина много съжалявам за всичко тя много ми липсва...не сме се виждали от 1седмица

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Направих най- голямата грешка в живота си

Цитирай Първоначално написано от shadows92
    Съжалявам ,че си позволих да и забранявам…
    а би трябвало да съжаляваш, че си си позволила да мислиш, че можеш да й забраниш нещо... занапред ти предлагам да мислиш преди да си отвориш устата.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ти не си направила никаква грешка - е може би не е трябвало чак да й забраняваш, но е нормално след като те е игнорирала и пренебрегвала да й покажеш по някакъв начин, че се дразниш и това те наранява... Просто опитай още 1 път да поговориш с нея и този път не се опитвай да й забраняваш, а само я помоли да ти отделя толкова внимание, колкото и на Х, за да не се чувстваш кофти и на заден план
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    GossipGirl89 е права! .. Ти не си напълно виновна и тя има вина.. Аз слава богу нямам такива проблеми с най-добрата ми приятелка. За жалост сме разделени тази година, защото учи в друг град.. Но никога, не бихме се скарали за нещо подобно..

Виж, пробвай да и кажеш, че съжаляваш, но това те е наранило .. или там каквото точно чувстваш..

А тази "Х" искам да попитам.. стара приятелка ли и е или някакво ново момиче с което се познават от по скоро ? ..
    *сън*

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Ако един мъж може да раздели две истински приятелки, то истински ли са те всъщност?
    Love is everything!

хм,ами виж просто и кажи за чувствата си и тва,ако не те разбере не те,все пак едвали това е единствената ти приятелка....а това дето сте от 8 години,кво тва не значи, че вечно ще останете приятелки,все пак в такава възраст всички се меним и започваме да харесваме и други типове хора и да се отдалечаваме от други ..

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    1.Взимаш нещата прекалено навътре.След време ще разбереш ,че приятелството е нещо твърде относително и че рано или късно всеки си хваща пътя.
    2.Уверявам те,че много грешиш като мислиш ,че това е най-голямата грешка в живота ти!
    3.Заблудена си,може би
    4.Съвет от мен-Приемай нещата както приятелката ти.Щом тя не е оценила дотолкова приятелството ви ,направи го и ти и излизай с други приятелки.В живота човек може да си спечели приятел,стига да знае как и да има желание

ХАха абе виновната не си ти , ти неможеш да и забраниш нещо ако тя не ти позволи да го направиш + тва защо я търсиш след като тя те игнорира , Приятелката ти явно не е приятелка ,щом толкова бързо те заменя
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Мерси много за съветите,но аз се чувствам виновна.Искам си старата най-добра приятелка с която се хилихме по цели нощи и знаех ,че когато и да я потърся ще имам рамо на което да се облегна...както и тя... А сега тя е толкова студена с мен немога да я позная...Наистина ме боли много, немога да преглътна. А “Х” иначе я познаваме и 2те (и аз и най-добрата ми приятелка) около 2 години ,но сега покрай едно момче много се сближиха.Всичко започна невино говориха си с Х често по телефона ,след това BFF то започна да спи в тях често съботите…а сега е изцяло с нея…Много ме боли.

Еми, зарежи. Като се тикаш и скрибуцаш, ще промениш ли нещо? Не, нали? Стой си на д-то, БЪДИ непукист и толкова. Намери си нещо да ти отвлича вниманието и разбери, че животът не свършва с един човек. Приятелите те зарязват в един момент, заради пълната простотия, малцина са онези, които не го правят. Интересувай се от други хора, излизай с други хора, а на тия двете не им се обяснявай. Дръж се дружелюбно, лицемерно, все едно нищо не е станало. Трябва все пак да имаш на кого да се обадиш, когато ти се ходи на кафе, нали?

Нека ти дам, пък аз, един позитивен коментар.
    Остави я да му се понарадва момичето на този "X". Видиш ли - след месец пак всичко ще си е окей, а и тя ще има да ти връща. Просто така стават нещата. Ако ти е приятелка от 8 години, не вярвам да те зареже заради един "X".
    My attitude may taste like shit,
    but it goes real good with wine.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shadows92
    Мерси много за съветите,но аз се чувствам виновна.Искам си старата най-добра приятелка с която се хилихме по цели нощи и знаех ,че когато и да я потърся ще имам рамо на което да се облегна...както и тя... А сега тя е толкова студена с мен немога да я позная...Наистина ме боли много, немога да преглътна. А “Х” иначе я познаваме и 2те (и аз и най-добрата ми приятелка) около 2 години ,но сега покрай едно момче много се сближиха.Всичко започна невино говориха си с Х често по телефона ,след това BFF то започна да спи в тях често съботите…а сега е изцяло с нея…Много ме боли.
    Миличка, нали си чувала, че три най-добри приятелки не може да има, защото темата на разговор на две от тях винаги ще е заговор срещу първата Аз съм го изпитвала на гърба си и знам как е... С един човек сте страшно близки, всичко правите заедно, много се обичате и в 1 момент се появява трети човек към когото е насочен целия интерес и ти оставаш на заден план и с пръст в уста... Кофти е много, но трябва да продължиш напред. Или поговори с нея човешки, както вече те посъветвах, или не й обеснявай нищо, а директно си продължи с живота. Вярвам че има и други хора, с които да общуваш и излизаш, така че няма да умираш я. Живота занапред ще те сблъсква с безброй такива изпитания и приятелства и ако след всяко едно седнеш да се тръшкаш...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    София
    Дай и малко свобода на момичето....За мен най-добър приятел,не значи да не се срещам с никой друг...

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Много е грешно да се опреш на чужд гръб, както и да имаш пълно доверие на някого, особено в тази възраст. Скоро той може да го използва срещу теб, да те загърби, да се подиграе с теб, да те кара да тичаш след него... Малко егоистично и донякъде наивно от твоя страна ''липсва ми, защото имам проблеми вкъщи..." това като прочетох ми стана ясно....
    Понятие като НАЙ-ДОБРА ПРИЯТЕЛКА НЯМА! Научи се да разчиташ на себе си в трудни ситуации, споделай с приятели, но не ''изпускай'' всичко. Всеки си има тайни, които пази само за себе си. Не си допуснала най-голямата грешка в живота си, защото той тепърва започва и хората ще идват и ще си отиват.Ако продължаваш по този начин, ще останеш просто една самотна наивна глупачка

изказах се така поради лични причини и защото съм ядосана на един човек, който прави така
    (#) ...thats a cookie...

Цитирай Първоначално написано от SkyEatsAirplane
    Много е грешно да се опреш на чужд гръб, както и да имаш пълно доверие на някого, особено в тази възраст. Скоро той може да го използва срещу теб, да те загърби, да се подиграе с теб, да те кара да тичаш след него... Малко егоистично и донякъде наивно от твоя страна ''липсва ми, защото имам проблеми вкъщи..." това като прочетох ми стана ясно....
    Понятие като НАЙ-ДОБРА ПРИЯТЕЛКА НЯМА! Научи се да разчиташ на себе си в трудни ситуации, споделай с приятели, но не ''изпускай'' всичко. Всеки си има тайни, които пази само за себе си. Не си допуснала най-голямата грешка в живота си, защото той тепърва започва и хората ще идват и ще си отиват.Ако продължаваш по този начин, ще останеш просто една самотна наивна глупачка

изказах се така поради лични причини и защото съм ядосана на един човек, който прави така
    +1 Напълно вярно!!!
    Now we're on this planet
    I'm in love with all your dangers,
    We can live forever
    I can be your favoуrite angel,
    Beautiful Dangerous

Голям фен Аватара на SWT
    Ако държи на вашето приятелство всичко ще е наред а ако не просто трябва да свикваш без нея

Тя е кучка ...зарежи я

Поговорихме сериозно без да викаме.Здобрихме се ,но се надявам нещата да не станат пак същите след една седмица...Или по скоро.

при мен стана съ6тото много е гадно
    hi all

Най-добра приятелка - е те такова животно нЕма.
    Че не ти е приятелка би трябвало сама да си разбрала.
    Това трябва да ти е един добър урок за приятелството, доверието, отдадеността и т. н., а ти
    Поговорихме сериозно без да викаме.Здобрихме се ,но се надявам нещата да не станат пак същите след една седмица...Или по скоро.
    Я стига ... звучиш като изоставена жена с малки деца.

А пък "най-голямата грешка"... смени това заглавие, pls

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си