- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Миене Пенис
Хора не знам как да ви го опиша,но пенисът ми отскоро стана много чувствителен и като го докосна изпитвам гадно дразнение ( все едно го пропождат с игли) И става въпрос че не мога да го измия добре защото това дразнене е адски гадно може ли а ми пропоръчате начин по който да го мия обилно и да не е дразнещо защото едвам го докосвам
Благодаря предварително
Струята на водата да е по-слаба и я насочвай към корема така, че водата да се стича по него към пишката.
Носи го забелен в боксерките и всичко ще се оправи лека по лека.
А случайно да е зачервена необичайно главичката?И да има лоша миризма(не се бъзикам, имам нещо в предвид)?
Във всеки случай-засега не използвай сапун като го миеш или ползвай такъв с неутрално pH.
нема бараш пениса, кой го мие тия дни =]
някой да се беше сетил да попита за ВЪЗРАСТ респондента преди да коментира?!
15 годиниПървоначално написано от batkodoki
Ако го миеш със сапун - спри. Аз го мия със душгел, случвало ми се е да го мия и със сапун - адски щипе и пари.Първоначално написано от neonskull
ми при мен не щипе ама като докосна главатичката на пениса със сапуан ми става някакво гадно чувство цъщото е и като ги пипна с ръка явно ми е свръхчувствителен и нз какво да правя дано при секс да е друго чувствотоПървоначално написано от den4o7
![]()
Странно, не знам от какво е, но при секс няма да е по-различно...Първоначално написано от neonskull