.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Проблемче с едно момиче

asdsadasd

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Закачай се и ти с нея и сам и ще си проличи още повече дали те харесва или не.Просто виж как реаргира,когато й отвърщаш на закачките по приятен начин.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Не знам но по признаците щом се закача явно те харесва. Но се пак не знам... Да не е лоша идея и ти да и се закачаш... Или пък като тя не ти казва здрасти значи чака ти да и кажеш... Реши сам как да се сближете

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Град
    ^___^
    О боже ти така се изкара, че не си отворен... А нея както казваш уж, че я било срам, че приятелката и е казала, че те харесва (ама и ти не си сигурен) не те заслужава

♥♥

Град
    ^___^
    На колко сте впрочем??

♥♥

Голям фен Аватара на NaGaStYlE
    Цитирай Първоначално написано от vasstop
    Принципно тя се занимава с по-отворените така да ги наречем и, ако се опитам да се закачам с нея сигурно ще каже едно "Иуул", сещам се един път като се закачаше с мен и една друга се провикна "Мария(името и) харесва Митко(аз)" и тя се почувства някак си нековко, нищо не каза и след 10 минути започна да ме нагрубява едва ли не колко съм грозен за да другите си помислят, че въобще не ме харесва (поне аз така си правя изводи). Де да знам, ако се опитам да се закачам може да ме отхвърли и да стане много неловко
    Нямам кураж с две думи
    и като каже иуул кво губиш ти ? Пускай лафчета,закачай се и ти.Засичайки я кадето и да е базикаи я е сладур каде отиваш,кво правиш,ако се занимава да ти обяснява лошо няма да и кажеш е знам едно място правят страшно готино кафе,лате,експресо,фреш,иск аш ли да го опитаме.Следи реакциите и след сяко твое изказване,действие.Няма какво да загубиш се пак ...

I'm gonna do it my way Момче съм !
    Прочетете!

Принципно тя се занимава с по-отворените така да ги наречем и, ако се опитам да се закачам с нея сигурно ще каже едно "Иуул", сещам се един път като се закачаше с мен и една друга се провикна "Мария(името и) харесва Митко(аз)" и тя се почувства някак си нековко, нищо не каза и след 10 минути започна да ме нагрубява едва ли не колко съм грозен за да другите си помислят, че въобще не ме харесва (поне аз така си правя изводи). Де да знам, ако се опитам да се закачам може да ме отхвърли и да стане много неловко
    Нямам кураж с две думи

И ти харесваш ТАКОВА момиче? Еб*ти боклука, извини ме за френския. Явно `и пука повече за мнението на другите, отколкото за теб.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    Нямам кураж с две думи

И ти харесваш ТАКОВА момиче? Еб*ти боклука, извини ме за френския. Явно `и пука повече за мнението на другите, отколкото за теб.
    така си е

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си