- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблемче с едно момиче
asdsadasd
Закачай се и ти с нея и сам и ще си проличи още повече дали те харесва или не.Просто виж как реаргира,когато й отвърщаш на закачките по приятен начин.
Не знам но по признаците![]()
щом се закача явно те харесва.
![]()
Но се пак не знам... Да не е лоша идея и ти да и се закачаш... Или пък като тя не ти казва здрасти значи чака ти да и кажеш... Реши сам как да се сближете
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
qwerqrdqw
О боже ти така се изкара, че не си отворен... А нея както казваш уж, че я било срам, че приятелката и е казала, че те харесва (ама и ти не си сигурен) не те заслужава![]()
![]()
На колко сте впрочем??![]()
![]()
13123
asdasdas
и като каже иуул кво губиш ти ? Пускай лафчета,закачай се и ти.Засичайки я кадето и да е базикаи я е сладур каде отиваш,кво правиш,ако се занимава да ти обяснява лошо няма да и кажеш е знам едно място правят страшно готино кафе,лате,експресо,фреш,иск аш ли да го опитаме.Следи реакциите и след сяко твое изказване,действие.Няма какво да загубиш се пак ...Първоначално написано от vasstop
![]()
Първоначално написано от vasstop
И ти харесваш ТАКОВА момиче? Еб*ти боклука, извини ме за френския. Явно `и пука повече за мнението на другите, отколкото за теб.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
така си еПървоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт