.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    on the dark side of the moon

какво да правя

Имам гадже от 4 години. Обичам го. Има вероятност д азминава з амного време много далеч ( не е това темата). Проблемът е, че мисля, че съм вслюбена в един негов прител. Запознах ме се преди около седмица. С гаджето ми не се държахме като гаджета ( нещо се бяхме разлигавили и не се държахме за ръце или прегърнати) . Приятелят му наистина е мн готин. Всичко щеше да е ок, ако приятелят му не ме намери във фейсбук и скаип и започнахме да си пишем, често. Толкова приятно минава времето в писане с него...А й когато бяхме заедно с него и гаджето, той незабелязано ме помилва по бузата. само за секунда , но това не мога да го забравя, а й все пак това беще 2рият път, в който се виждахме....супер странно. Сега ме пита дали ще ходя на един концерт и аз казах да, той пита дали гаджето ми ще идва ( още не мога д аразбера дали знае, че сме гаджета, те са колеги, не мн близки приятели). Така стана, че утре ще се засечем на концерта (без гаджето)....ВСеки път, когато с есетя за него нещо ми трепва, имам чубвтвото , че имаме супер мн общи неща....а й се държи мн мило, но си личи , че ме сваля, въпреки никакви директни намеци.....Утре може би ще сме сами и искам да ми кажете как да постъпя? Трябва да му кажа, че съм обвързана, нали?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Това жената не е като човека.

Избирай и поеми отговорност за решението си, колкото и да е трудно.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Няма значение какви мнения ще получиш, ти вече си си решила какво ще правиш и какво ще му кажеш.

Въпросът е да обмислиш нещата навреме, да претеглиш плюсовете и минусите, че накрая да не стане от двата стола на земята.

Град
    не съм решила (( Знам, че трябва да му кажа, но не знам как, щом допуснах да се стигне дотук ( до кафе) ((( Да му кажа ли, още сега по скаип?

Помисли си много добре, била си с този човек 4 години, наистина ли би му причинила това? Не изпитваш ли поне малко любов и уважение към него. Ако смяташ връзката ви за свършена, скъсай с момчето и тогава излез с колегата. В никакъв случай не го прави, за да видиш какво ще стане... недей да бъдеш егоистка!
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Град
    да му кажа ли още сега, по скайп ?

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Това жената не е като човека.

Избирай и поеми отговорност за решението си, колкото и да е трудно.
    Мн вярно....защо очакваш някой да ти каже какво да правиш, изобра си е твой, живота си е твой...както се казва At the end of the day you're the one that have to live with your choices...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Според мен трябва да му кажеш, че си обвързана и ако наистина чувстваш нещо към него, нещо по-силно от това към приятеля ти, сама можеш даа вземеш решението с кой от двамата да си... И накрая един съвет от мен, не се заслепявай от моментната страс, а си помисли какво имаш до себе си, и дали си заслужава да го загубиш.. Успех и умната
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Град
    писа ми, че отлагаме кафето. да, разбирам го, но нещо тъжно трепна в мен.

Цитирай Първоначално написано от Lolla
    да му кажа ли още сега, по скайп ?
    Ти па, ще му пишеш у скайп!?! У фейсбук не пише ли "обвързана"?

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от Lolla
    писа ми, че отлагаме кафето. да, разбирам го, но нещо тъжно трепна в мен.
    За сега ти се е разминал секса но ... има още надежда

Недей ми казва че не се побарваш вечер като си легнеш с мисълта за него - няма да ти по вярвам :P

Мисля, по-скоро, че изпитваш известен интерес към мистериозното. Не си падаш по него, само си внушаваш, защото не го познаваш много добре, и ти е интересен.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Град
    Не наистина е мн готин както на външен вид, така и на характер , държане и т.н. Наистина щеше да е мн добре, ако беше грозен или тъп. Наистина от една страна толкоива искам да го видя, от друга знам , че няма да стане, дори нз дали е имал някакви по-сериоанои симпатии, няма как да знам......Бих искала да му пища нещо, но какво? Нз как да започна или какви да са ми намеренията.....а за фейсбук - НЕ СЪМ ОБВЪРЗАНА ТАМ - това ли е критерият дали имаш гадже ?!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Мисля,че е дошло времето да решиш с кого искаш да бъдеш.Реши по-скоро,не си играй с двамата,за да не останеш от 2 стола на земята.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си