.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Наказанието заради един тъпак...

Здравейте всички,
    Нов съм и се регистрирах тука главно да потърся помощ тука за един проблем. Та...
    Имахме днеска 6 час физическо и разгряваме и господина вика да се нареждаме да почваме волейбол
    и стоя отпред и идва един тъпак от класа които се мисли за големия хулиган и гъзар, и ми вика да се махам, щото той бил там, а аз му викам че господина ме е сложил тук а той ме избута и ми вика че не му пукало и ме напсува на майка,което аз много мразя и го притиснах на стената, хванах го за гушата и го вдигнах 15-20 санта и го стискам и го карам да се извини и след 10 -15 сек едвам се извини с последен дъх и после се строполяса на земята а господина се стресна и ся е в болница (момчето). И господина ми вика че ще ходя на съвет за наказание с родител, а много ме е страх как ше реагират наще...
    Та някои ако може да даде съвет как да се справя с това, ще съм му благодарен...

anonymous546178
    Guest
    Не сме екстрасенси, че да знаем. Трябва да бъдат на твоя страна защото си се защитавал!

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Хахахахах ... Да не ти пука кво ще кажат ваще. Казваш им така и така за това съм го пребил. Кво да очакват всички да го оставиш да те мачка ли ? Много ме нервят ейтакива. Добре си направил да знаеш! Няма кво да ти направи никой. А и от държене за гушата 15-20 секунди нищо няма му стане на тоя. Сигурно е циврил за болница за да имаш по-голямо наказание.
    ваУ рокс
    Grell

Град
    София
    Бих направил същото,не ми пука,ако ще да умре.Като много знае да псува нека му.Не вярвам вашите да ти се карат затова,че си защитил честта на майка си ?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Хахахаха, как си го подредил тоя путьо, браво ! Разкажи как е било и тва е. Ако те накажат, значи са мижитурки...

Да и след като го вдигна на 15-20 см. от земята и очите ти светиха в червено и ти му викаше I"am a fucking terminator and i kill bad people.

Надявам се да не ме накажат...
    Класната звънна и каза, че момчето е бил с изкаран въздух и бая смачкана трахея и не било нищо сериозно и го пуснали.
    Сега ще видим понеделника кво ще стане...

Цитирай Първоначално написано от Remixa92
    Да и след като го вдигна на 15-20 см. от земята и очите ти светиха в червено и ти му викаше I"am a fucking terminator and i kill bad people.
    1. Беше срещу стената
    2. Тъпака тежеше около 55-60 кила
    3. Не че се хваля ама съм си здрав в ръцете

Ти си лудо копеле, с теб съм Мачкай ги такива филмари
    The last time when we shook our hands I saw the fire in your eyes ! Rest In Peace

Мани ги тия шоута преди 1-2 г натепах 1 и неможал да диша ала бала водиха го нещо да му гледат нищо му няма и нито класната нито никои друг не му се върза вижда се кои е цирк и кои не

Евала пич,аз честно да ти кажа,едва ли ще имам смелоста и силата да го направя.Обикновенно някой като ме псува го затапвам,или се правя на приятно разсеян,че несъм го чул.Иначе,кажи на класната ти какво е станало без да лужеш,добавяш,измисляш и ще видиш,че само ще ти кажат,че не е било правилно бляблябля,че е можело и по др начин блябялбя и да не се повтаря и тва е

Голям фен Аватара на babyy123
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Бих направил същото,не ми пука,ако ще да умре.Като много знае да псува нека му.Не вярвам вашите да ти се карат затова,че си защитил честта на майка си ?
    съгласна съм

п.п бих го направила ако бях момче и бях силна в ръцете , но все пак бих се опитала да го направя

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Бой по лайнарчетата, бе! Евала!
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Всички сте машини : ).

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Цитирай Първоначално написано от drakon44
    Евала пич,аз честно да ти кажа,едва ли ще имам смелоста и силата да го направя.Обикновенно някой като ме псува го затапвам,или се правя на приятно разсеян,че несъм го чул.Иначе,кажи на класната ти какво е станало без да лужеш,добавяш,измисляш и ще видиш,че само ще ти кажат,че не е било правилно бляблябля,че е можело и по др начин блябялбя и да не се повтаря и тва е

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Силата е била с теб в този пагубен момент...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си