- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам мнението ви?!
Готини са , но тезии пухчета не ме кефят.
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Хубави са, но аз лично не бих носила такива ( ама все пак си зависи от начина ти на обличане, вкус...)![]()
не ми харесват
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
По - добре си вземи нещо което няма да пропуска, но не и да са бахти големите чепициТези са май велур, незнам което ще рече,че не са добри. Имат косми, това на мен не ми пречи де. Моите зимни също имат, но са отгоре и са доста по - малко. Също така ако ги взимаш за сняг, виж подметката. Имах есенни ботуши с подобна подметка, дори и на дъжд се хлъзгаха, честно. http://www.stihl.bg/upload/produkte/...z000z048_p.jpg Виж грайфера, моят е подобен. Тези се водят планински ботуши. Поне като си взимаш, си вземи нещо което ще е практично, ще има естетически вид, ще е издръжливо и ще ти бъде удобно. Това, което ти си постнала АЗ ЛИЧНО не виждам да притежава нито едно от четирите качества.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Не ми харесват.![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
+1.Първоначално написано от elito96
![]()
~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~
+1Първоначално написано от mecheeeee
![]()
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
Какво толкова се интересувате от чуждото мнение? Харесва ли ви, вземете и си го носете с кеф![]()
И не, не ми харесват, нито 'планинските ботуши' в по-горен пост, които за мен са си кафеви кубинки![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
само аз ли линка ми като се отвори виждам няколко чифта ботуши?
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.