- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си поддържам ноктите чисти?
Много, ама много ми е противно като някой има черно под ноктите
Уви, в училище към края на учебния ден, под ноктите положението ми е мазало! В училище просто навсякъде е мръсно. Преди и след училище си чистя ноктите със някаква четка за зъби, която ползвам само за това и ми стават хубави и чистички (маняк съм, знам), но докато съм на училище пак ми се цапат и ме е много срам.
Някакви съвети?
И също така, продават ли се някакви "инструменти" конкретно за почистване на мръсотията под ноктите? Как се наричат и колко струват?
Мерси.
Ахах споко, аз съм същата! :Д само дето си ги почиствам с една стара пинсета,която не ползвам,което също е вариант! ;д
Малките нокторезачки имат и малки пилички (които всъщност изобщо не пилят де), но стават идеално за чистене на мръсотията под ноктите![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
всъщност и клечките за зъби вършат страхотна работа =)
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
не е хубаво да използвате клечки за зъби![]()
Hostis Honori Invidia
С клечки за зъби ми се отлепва кожата от самите нокти, ако ме разбирате
![]()
Не знам как да го обясня, ама не е равно под нокътя така, а и даже набутвам понякога гадното навътре![]()
защо![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
мене ли питашПървоначално написано от POLLINA
![]()
по принцип мойта логика е, че като са ти изрязани по-дълбоко няма къде да влезе мрасотия.. аз подобни проблеми няам
в тоя форум остана само тема за черното под ноктите да направят.. и направиха![]()
не аз за клечката питах
![]()
Напротив .. Когато са изрязани по-дълбоко пак влиза , даже става по-лошо защото по-трудно можеш да го махнешПървоначално написано от EarthShaker
![]()
![]()
еми тогава си махнете ноктите и няма да имате черно![]()
Толкова ли е трудно в училище да използваш мокри кърпички ?![]()
To infinity and beyond.
Миенето на ръцете и мокрите кърпички биха премахнали мръсотията само на женски дълги нокти.За мъжките трябва нещо повече.
Клечките за зъби също не са вариант, защото са остри и разраняват кожата, а под ноктите е много чувствителна и боли.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Според мен пилата е най-доброто решение за тая раота.Малка е и може да я ползваш и на даскало.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
На мен пък никога не ми се заърсяват..
Кво толкова правиш бе човек?
Ти си момче, нали?
Ако беше момиче и ноктите ти са дълги, разбирам... ама с къси. Моите са бая къси и нищо не влиза отдолу.![]()
Иди на мъжки маникюр. Прави се без лак и освен това ще ти оформят ръката красиво. Вече не един нормален мъж го прави за да изглежда стилно.
благодаря ти![]()
ти също, направи ми много голямо впечатление ,като видях снимките ти![]()
Амии носи си в училище една клечица и си ги почиствай (разбира се, като не те гледат)или ги режи по-дълбоко.
![]()
![]()
какви момчета
пила, клечка, миене, не знам направо
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
На мен като са ми къси и се събира черно, но като ги пусна дълги и нямам никакви проблеми.![]()