.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

малко помощ

Здравейте!Скоро хванах приятеля си да си пише с момиче,което всашност не познава-от друг град.Бяха си писали много неща общо взето голяма зарибявка...Тогава той ми каза "Никога няма да те оставя заради друго момиче..това няма да се повтори и,че просто обичал да флиртува".Често се караме заради други момичета от интернет и точно определено за 1 момиче му казах да не я "ръчка" във фейсбук.Той каза добре няма и краи всичко до там.Днес видях че са си писали...общи работи,но това няма значение явно иска да контактува с нея а са просто познати 1 път да се виждали.Какво да правя?Няма как да му кажа,че съм ровела и съм видяла всичко?Ако можете дайте някой съвет..ще ви бъда благодарна.Вече ставам параноична по тази тема.

Спри да ровиш. Остави му малко свобода. Всъщност, колкото повече свобода, толкова по-малко ще му се иска да направи нещо за да се възползва от тази свобода. Хората са парадоксални същества. Сигурно, когато му кажеш, че няма да проблем да си флиртува с момичета по интернет, ще спре да го прави.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Голям фен Аватара на BlueKnife
    просто спри да му ровиш из регистрациите и да се чудиш в къв филм да се вкараш
    the sky is the limit.

Град
    София
    Къв е проблема като са от друг град ?

Това момиче с което последно видях,че си е писал е от нашия град...Какво да си затворя очите и да го оставя да се забавлява с други ли?

Точно така. Ако го притиснеш много, ще ИСКА да се освободи. Ако му дадеш свобода, ще иска да се притисне до теб. Затвори си очите... Знаеш ли какво, приеми, че съм много по-умен от теб и ти давам правилен съвет, от който ще останеш доволна, окей?
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pa1n
    Това момиче с което последно видях,че си е писал е от нашия град...Какво да си затворя очите и да го оставя да се забавлява с други ли?
    Ами сложи му каишка и наморник. Не е хубаво, че го ровиш. Направи му заблежка, но се приготви да отговаряш на въпросите защо и как си разбрала.

Поставяш му ултиматум и толкоз... и според мен не е нормално да прави такива неща, отстоявай позицията си, докажи му че не е правилно и че, трява да се съобразява с теб, защото едва ли ще му е приятно ти да започнеш да правиш подобни неща... Ии наистина не рови повече в регистрацийте му, по-зле за теб ще е, доверието в една връзка е много важно! А и освен това ще те боли като виждаш подобни неща... изпитал съм го знам какво е... не унивай, поговори с него
    ^_^

Супер фен Аватара на kindergarden
    Ей такива сте ми много смешни.Какво искаш да спре да общува с други хора ли?Няма как да стане това!Още повече,че те само си пишат,ти си тази до него и имаш огромна преднина пред тези,с които само си пише.Няма нищо лошо да има приятели от женски пол.Просто бъди по-сигурна в себе си!Не може да го затвориш и да го спреш да контактува с хора.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ThunderStyle
    Поставяш му ултиматум и толкоз... и според мен не е нормално да прави такива неща, отстоявай позицията си, докажи му че не е правилно и че, трява да се съобразява с теб, защото едва ли ще му е приятно ти да започнеш да правиш подобни неща... Ии наистина не рови повече в регистрацийте му, по-зле за теб ще е, доверието в една връзка е много важно! А и освен това ще те боли като виждаш подобни неща... изпитал съм го знам какво е... не унивай, поговори с него
    Ако някоя ми постави ултиматум за подобно нещо и то след като ми е ровила в нещата ще се превърне за секунди в бивша.

Май наистина най-добре да си затворя очите.Все едно нищо не знам да го оставя да прави какво иска ще се опитам да му дам свобода.Той сам да реши дали е редно да прави такива неща и дали на мен ми харесва..Доста ще ми е трудно но..

Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    Ей такива сте ми много смешни.Какво искаш да спре да общува с други хора ли?Няма как да стане това!Още повече,че те само си пишат,ти си тази до него и имаш огромна преднина пред тези,с които само си пише.Няма нищо лошо да има приятели от женски пол.Просто бъди по-сигурна в себе си!Не може да го затвориш и да го спреш да контактува с хора.
    Наистина не е много приятно, но по-добре си затвори очите и продалжавай напред

Казах му,че му давам свободата да прави каквото иска...и няма никакви забрани от моя страна

Кажи му какво си прочела...набиий му шамарите и му кажи че при още едно такова изпалнение му биеш шута и това е ....
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Щом ти е казал, че иска да е с теб според мен нямаш повод за притеснения. С тези другите момичета е някакъв мимолетен флирт, който не бива да те притеснява. Той сам ти е казал, че обича да флиртува. Макар да ти е трудно опитай да му дадеш малко повече свобода и да му имаш малко повече доверие. : )

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Имай си едно наум, но го остави. Ако наистина те харесва, ще види че ти е неприятно и ще спре.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Казваш му и се разделяте...това не е връзка...той флиртува с различни други, ти му нямаш грам доверие и му ровиш по регистрациите...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Zaglavie

ходя на курс по компютри има една готна учителка

нормално ли е да я харесвам

аз съм на 23 годин

? ? ? ? ? ?

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Колкото повече се ровиш - толкова по-зле става, но и толкова повече те човърка от вътре да ровиш.
    Просто седнете и поговорете сериозно, иначе няма да стане. Ако е толкова пристрастен към тия флиртове, направо му показвай пътя.

Re: Zaglavie

Цитирай Първоначално написано от Penov
    ходя на курс по компютри има една готна учителка

нормално ли е да я харесвам

аз съм на 23 годин

? ? ? ? ? ?
    Пенов, 320 волта да те ударят челно.

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    излишно притеснение..... отусни се релаксс....
    без ПОДПИС ... xD

не бързай да му правиш сцени на ревност така само ще го отблъснеш изчакай малко за да видиш как ще се развият контактите му с това момиче ако се задълбочат поговори с него и изяснете чуствата си един към друг.
    credendo vides

Zaglavie

хубав съвет така ще направя

д

Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    Спри да ровиш. Остави му малко свобода. Всъщност, колкото повече свобода, толкова по-малко ще му се иска да направи нещо за да се възползва от тази свобода. Хората са парадоксални същества. Сигурно, когато му кажеш, че няма да проблем да си флиртува с момичета по интернет, ще спре да го прави.
    не мисля че трябва да се пише повече...

Цитирай Първоначално написано от BlueKnife
    просто спри да му ровиш из регистрациите и да се чудиш в къв филм да се вкараш
    yep
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си