.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

подаръци за коледа

идея за подарък за коледа -за любим човек и да е романтично
    sleda ot lubovta

Малко си подранила с коледата

Измисли ги сам.
    Ако някой друг ти ги измисли, те не струват.
    My attitude may taste like shit,
    but it goes real good with wine.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Оууу.. Този момент с подаръците най-много го мразя.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Какъв е смисъла да му подариш нещо хубаво/романтично като няма да си го избрала/измислила ти?!Така се губи цялата оригиналност Да не говорим,че подаръците трябва да са от сърце и да са свързани по някакъв начин с подаряващия и човека,за когото са предназначени ...

А и самия факт,че не можеш САМА да измислиш оригинален подарък за СОБСТВЕНИЯ ти приятел въобще не говори добре за теб и връзката ви

Град
    Пловдив
    Ох ама веднага нападате! Понякога и аз много се затруднявам в избирането на подарък за приятеля ми. Смея да твърдя, че го познавам 'до болка' добре и като дойде един такъв специален момент за подарък - СПИЧАМ 'Ами сега..' Подарявала съм му какви ли не работи. И съм разбрала, че най - добре действа подарък, който ще му напомня за някакъв определен момент от вашата връзка...например от запознанството ви и т.н. Или направи като мен, този път го изкарвам даа обикаля да види колко е трудно да се избира подарък ...да си харесва нещо и му го купувам. На някои ще им се стори тъпо, ама поне ще съм спокойна, че той си го е избрал и му е харесало, а не да се чудя...ще му хареса ли, няма ли да му хареса.И обратното...каквото си харесам ще бъде мое...вместо да се затормозява и накраяя да се измъкне с плюшена играчка...

Нещо оригинално. В смисъл, аватара на тоя след мен става. Някакво мече с бяла фланелка, а на бялата фланелка написано нещо мило от теб е супер.

П.п. Ако ти трябват съвети какво да напишеш, ето ти три мили неща.

"Твоите очи са единствените, които не съм се опитала да извадя с ножица."
    "Мразя лицето ти, майка ти те облича лошо."
    "Ако те беше блъснал ТИР, щях да дам 10 % от разходите за надписа по надгробната плоча, от чиста любов."
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    П.п. Ако ти трябват съвети какво да напишеш, ето ти три мили неща.

"Твоите очи са единствените, които не съм се опитала да извадя с ножица."
    "Мразя лицето ти, майка ти те облича лошо."
    "Ако те беше блъснал ТИР, щях да дам 10 % от разходите за надписа по надгробната плоча, от чиста любов."

ех.. много мили неща наистина...

И така между другото "ТОЯ", всъщност май е "ТАЯ" и просто можеше да напишеш потребителското ми име ... направо се пръскаш от любезност...

Цитирай Първоначално написано от bybz
    И така между другото "ТОЯ", всъщност май е "ТАЯ" и просто можеше да напишеш потребителското ми име ... направо се пръскаш от любезност...
    Сори, бибс. Аватарът ти е подходящ като идея, това казвам. И няма откъде да знам, нали се сещаш?
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Град
    Пловдив
    Хехе просто мислех, че името ми и аватара достатъчно показват, че съм без атрибут ;дд

Мега фен Аватара на mynichka
    хахахахаха и аз това се чудих вчера, преди няколко дена приятеля ми имаше рожден ден и всички идеи ми се изчерпаха, но адски много се зарадва на подаръка. И сега тази Коледа и Нова година има да мисля дооооста време
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си