.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен
    Град
    sofia

Миене Пенис

Хора не знам как да ви го опиша,но пенисът ми отскоро стана много чувствителен и като го докосна изпитвам гадно дразнение ( все едно го пропождат с игли ) И става въпрос че не мога да го измия добре защото това дразнене е адски гадно може ли а ми пропоръчате начин по който да го мия обилно и да не е дразнещо защото едвам го докосвам
    Благодаря предварително

SK0RP10N
    Guest
    Струята на водата да е по-слаба и я насочвай към корема така, че водата да се стича по него към пишката.
    Носи го забелен в боксерките и всичко ще се оправи лека по лека.

А случайно да е зачервена необичайно главичката?И да има лоша миризма(не се бъзикам, имам нещо в предвид)?

Във всеки случай-засега не използвай сапун като го миеш или ползвай такъв с неутрално pH.

Град
    Варна е градът ...
    нема бараш пениса, кой го мие тия дни =]

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    някой да се беше сетил да попита за ВЪЗРАСТ респондента преди да коментира?!

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    15 години

Цитирай Първоначално написано от neonskull
    15 години
    Ако го миеш със сапун - спри. Аз го мия със душгел, случвало ми се е да го мия и със сапун - адски щипе и пари.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от den4o7
    15 години
    Ако го миеш със сапун - спри. Аз го мия със душгел, случвало ми се е да го мия и със сапун - адски щипе и пари.
    ми при мен не щипе ама като докосна главатичката на пениса със сапуан ми става някакво гадно чувство цъщото е и като ги пипна с ръка явно ми е свръхчувствителен и нз какво да правя дано при секс да е друго чувството

Цитирай Първоначално написано от den4o7
    15 години
    ми при мен не щипе ама като докосна главатичката на пениса със сапуан ми става някакво гадно чувство цъщото е и като ги пипна с ръка явно ми е свръхчувствителен и нз какво да правя дано при секс да е друго чувството
    Странно, не знам от какво е, но при секс няма да е по-различно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си