.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

Маска за коса

Здравейте! След малко мисля да отида до един магазин за козметика да си купя маска за коса...въпросът е че незнам каква точно? Моята коса цъфти често иначе като цяло е добре, не се омазнява и е гъста! Моля препоръчайте някоя маска за коса.

Моя съвет е да си поръчаш маска от фризьорката си. Тя ще ти препоръча нещо за сухата коса ( щом ти цъфти ) и някоя дето ще помогне за омазняването. Повечето маски, които ще намериш в козметичните магазини, не са особено качествени ( поне тези, които аз съм използвала ) . Иначе си слагах една на Miosotis http://www.nisea-bg.com/images/items/2847.jpg доволна съм, май че беше с костен мозък и плацента, пробвай я - мисля, че ще си доволна

Град
    Света На Мечтите
    Амиии бях чувала за някаква маска с змийско масло май че...? И се чудя дали да ен си взема нея

Аз съм много доволна от маската за коса на LORYS snake oil май беше. Към 6 лева е 1 литър

Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от one_love
    Аз съм много доволна от маската за коса на LORYS snake oil май беше. Към 6 лева е 1 литър
    Аааа да, май че за тази ставаше на въпрос!

да със змийското мляко е хубава на LORYS но също е хубава и на ORZENE но те са две.. 1. за боядисана коса 2. възтановяване на косата . Аз ползвам втората има същия ефект като тази на LORYS но е със страхотен мирис когато се изкъпеш мирисът от маската остава до следващото миене .Моята коса много добре я подхранва и възтановява.... http://beautycosmetic.biz/sarantis-o...e-pi-3979.html мската е в кутийката другото е шампоан и балсам но на мен не ми харесват

Град
    Света На Мечтите
    А каква цена е и колко гр е?

I ♥ machoka Супер фен
    написаха по-горе 6 лева 1 литър..и все пак може да е или повече или по-малко

Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    написаха по-горе 6 лева 1 литър..и все пак може да е или повече или по-малко
    Извинявай, но питах момичето, което по горе спомена за маската на Orzene! И все пак за маската на Лорис ще кажете ли какъв е мирисът след нанасянето и измиването!?

Аз исвестно време ползвах една която фризйора ми беше препоръчал. Сега съм с една за суха и овредена коса, но не помня точно на коя марка беше. Май във йълта опаковка и бишеше GLISS нещо си. Косата ми не е суха или овредена, но върши прекрасна работа, особено за връхчетата и мирише приятно.
    Tell me what you want to hear
    Something that delight those ears

I'm sick of all the insincere
    So I'm gonna give all my secrets away

Аз си взехтази на Лорис. Само веднъжсъм я ползвала за 6 лв.някъде я взех. Хубаво ирише маскатаи не е някакъв натрапващ се мирис, така че за миризмата не се притеснявай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си