- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Плакат на t.A.T.u
Хора !!! Моля Ви помогнете! От скоро слушам групата t.A.T.u и съм им ГОЛЯМ фен.Започнах да пиша писма към Браво за техен плакат,но нищо.Явно,понеже те са разделени и за това не пускат плакати и статии за тях.Ако може някой да праща имейли към Хай Клуб или към БРАВО (няма значение).Аз не спирам да пращам молба за техен плакат,но трябва и други хора да пишат,за това се обръщам към вас. Дори да не сте им фен...МОЛЯ ВИ поне пуснете молба,ще съм му искренно благодарна!!!
АКО НЕ ТИ ХАРЕСВА НЯКОЯ ЗВЕЗДА ПРОСТО НЕ Я СЛУШАЙ/ГЛЕДАЙ,НЕ Е НУЖНО ДА ОБИЖДАШ ПОЧИТАТЕЛИТЕ Й !
...сигурно ме шегуваш.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
тия са ми отвратителни ,пък не им ли мина модата вече ?
тия са ми отвратителни ,пък не им ли мина модата вече ?
Не искам да се заяждам или нещо подобно,но защо като не ти харесват преглеждаш форума и трябва да пишеш ненужни коментари? Има си форуми за антифенове на дадени звезди.Ето там пиши каквито глупости си искаш и там ще намериш обща тема с другите.Така,че ако обичаш не пиши излишни коментари.Всеки с вкуса си.И...да минало им е модата,но аз и още много други още сме им фенове !![]()
АКО НЕ ТИ ХАРЕСВА НЯКОЯ ЗВЕЗДА ПРОСТО НЕ Я СЛУШАЙ/ГЛЕДАЙ,НЕ Е НУЖНО ДА ОБИЖДАШ ПОЧИТАТЕЛИТЕ Й !
...сигурно ме шегуваш
Както виждаш съм сериозна и не ти искам мнението.Нека да пишат тези които смятат да ми помогнат.А не такива като теб.Просто не виждам смисъл за какво пишеш? Като нямаш намерение да помогнеш просто подмини форума.
пиша шото подписа те издава как се връзваш на провокации брат ,плюс тва имах нужда да облея с негативизъм тая показно-изкуствена група
как да е Оспех![]()
Не се заяждам, че искаш плакат на любимата си група. ТОВА, че продължаваш да молиш място, където изрично са ти казали, че НЯМАТ и няма как да ти дадат, е тъпото в постъпката ти, заради което примигвам на почивки, докато гледам екрана.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
Не се заяждам, че искаш плакат на любимата си група. ТОВА, че продължаваш да молиш място, където изрично са ти казали, че НЯМАТ и няма как да ти дадат, е тъпото в постъпката ти, заради което примигвам на почивки, докато гледам екрана.
Не са ми казали,че няма как да ми дадат.Възможно е да пуснат,само ако има достатъчно хора да искат техен плакат.Затова направих темата.Ако имах някой да ми направи плакат нямаше да пиша тук и понеже няма от кой се обърнах към Вас,но като гледам няма да стане и така!
пиша шото подписа те издава как се връзваш на провокации брат ,плюс тва имах нужда да облея с негативизъм тая показно-изкуствена група
как да е Оспех
Добре...има хора,които не харесват тази група (не им е приятна) но поне да беше написал някъде другаде (пример там където всички пишат против тях-форум за антифенове) И не съм братмомиче съм!
Дните ми от тук нататък ще минават във форуми за анти-фенове на тАтУ ,ще остарея със съмишленниците ми докато не превъртя играта и не отида да ги направя хетеросексуални и двете![]()
мерси за житейския път който ми начерта![]()
Дните ми от тук нататък ще минават във форуми за анти-фенове на тАтУ ,ще остарея със съмишленниците ми докато не превъртя играта и не отида да ги направя хетеросексуални и двете![]()
мерси за житейския път който ми начерта
ХАКъсмет!
Няма проблем да видим резултата какъв ще е.Просто обичам да се смея на такива като теб!
![]()
Абе, добри са си рускините, просто най-добрите им песни не са сред известните им. И между другото - напълно хетеросексуални са![]()
Audio ergo sum
Тату са мн големи майна,ама са само за разбирачи.
а Юлето е топ секс ъф дъ уърлд заедно с още неколко Богини
аха.Но за мен и двете са много красиви и имат много нежен глас! :P
Помня само, че Слави Трифонов ги беше поканил![]()
(#) ...thats a cookie...
На това винаги съм се чудил. С тая къса коса нещо много момчешки/детински ми се струва. Елена, с тая разкошна червеникава коса от друга страна, винаги съм я обожавал тайничко.Първоначално написано от terrorclub
бате мое ли да е толкова яка... мацката с късата коса де.. ау лелеле
имам,мога да ти продам.![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
И на теб ти се чудя. Тая с дългата коса, Елена, много повече ми харесва.Първоначално написано от guinessgirl
Че то и ти си славянин най-вероятно.Първоначално написано от terrorclub
Де да знам, поста ти го чета на три места, ама сериозно - нали всичките сме от славянски произход, българия е комбинация от българи /които са по-скоро персийски произход/ и славяни. Е, след 15ти век, и турци, и сега сме някаква гмеж между трите.Първоначално написано от terrorclub
науче се как се цитира мнение преди да даваш акъл кой къде да пише...
Да... все още съм нова в сайта и не съм много запозната и сега не съм цитирала както трябва понеже още не знам,но аз съм дала тема,а другите пишат излишни неща.Просто не виждам смисъл.![]()
Здравейте! И аз съм им много голяма фенка.. Ако някой може да ми продаде техен плакат, ще е супер!Имейла ми е: titi19971999@abv.bg .. Ако някой има техен плакат за продан, да ми пише имейл!
![]()