- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- СКЪСЯВАТ НИ КОЛЕДНАТА ВАКАНЦИЯ
^ абе глупако първо НЕ съм на 12
и ще псувам когато и който си искам !
махам се от темата на идиоттчета боклуци
чаао
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
^ не става дума за злоба - просто се вживявате прекалено многоТака или иначе квото и да правите едва ли някой ще ви увеличи ваканцията с 1-2 дни. В България, за съжаление, квото и да се прави - ефекта все е нулев. Жалко, но факт.
А я се замислете колко още хора ще са на работа или ще се обременени с други ангажименти на 3-ти? Родителите ви какво да кажат като и те са на работа тогава? Да вземат на протест да излязат и те ли? Ами студентите? Мойта изпитна сесия примерно е от 3-ти до 20-ти Януари, като миналата година имах изпит точно на 3-ти, точно след НГ, точно след пиянското празнуване... Тая година вероятността пак да имам изпит на тая дата е огромнаНо в крайна сметка всеки разумен човек го приема и изпълнява.
Кофти е наистина, не отричам, защото знам, че ви затрупват с какви ли не простотии за тая Коледна ваканция, но дали та ще продължи с 1-2 дни повече е все тая. За тия дни нито ще изпуснете кой знае какъв материал от училище, нито пък ще успеете да научите кой знае колко![]()
А на въпросите "Ама аз как ще изтрезнея толкова бързо?" отговороа е прост - НГ се пада в Петък, на 1-ви (Събота) ще спиете цял ден и ще изтрезнявате и на 2-ри ще се настроите за даскало. Или искате да кажете, че всички ще са толкоаава препили, че ще им е нужна 1 седмица за да изтрезнеят?
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ваканцията нарочно е толкова малка. Както всяка година, и тази се очертават грипни ваканции по 2 - 3 седмици. Така, че не ревете, първо, нищо няма да бъде постигнато, второ, ако излезете 3 седмици грипна и почивате до 7-ми Януари, съгласни ли сте да ходите още 5 дена през Юли месец ?
С риск да се повторя тази хипотетична грипна ваканция ще ни излезе през носа.Ще се налага всяка седмица да правим по n+k контролни![]()
Нека видим колко ще е тая грипна ваканция...
Ох,колко са ми смешни коментари от типа,че ваканцията е толкова мижава заради грипни и дървени ваканции...вие чувате ли се?Оракули ли сте,че сте 100% сигурни,че такива ще има,че ще ги има навсякъде,и кога ще ги има.Тази година можем и да се разминем без грипна,защото за да има грипна ваканция,трябва да има епидемия.Аз за токова нещо не знам,няма ни кучешки,ни свински,ни никакъв по-сериозен вирус в момента.Да не говорим,че тая ваканция е за отделните градове и области.За дървената ваканция - кой е сигурен,че няма да съвпадне с коледната примерно?А и няма да ти е до дървена ваканция,ако си изпочупиш крайниците,мъчейки се да се добуташ до даскало,защото ваканцията не е обявена навреме...Може нито една от тези две ваканции да не бъде обявена тази година.А предвидените няколко седмици,които НЕ зависят от планираните седмици за почивка,никой няма да ни ги върне,в случай,че не са използвани,нали?Отгоре на всичкото,вместо 36 учебни седмици,тази година се падат 37.Т.е.,тази 37ма седмица преспокойно могат да я дадат като част от коледната,без да има промяна в учебния процес.
А и освен това,коледната ваканция е да празнуваш и да си починеш.Много ме грее като ми цвъкнат някоя ваканция по никое време.По време на коледните ваканции хората заминават на почивки,други им идват гости.Как ще си починеш,ще усетиш,че все пак е празник,и ще смогнеш да научиш всичко,което ти дават за даскало.Януари е месец за оформяне на оценки,при по-дълга ваканция,човек би-могъл по-добре да си научи.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
при по-дълга ваканция няма да имаш време да се оформиш по всичко...
ДА - на 31 ше се събираме много народ в една къща, ДА - на 1ви имам имен ден... това не ми пречи на 2ри и 3ти да съм репичка.. не че ше уча, аз по принцип не уча, просто не ме бърка дали ше е 1 или 2 седмици...
Айде сега, ще ми изтрезнявате 3 дена?! Деца на по 14, 15 не им е работа да се напиват като свине.
+Ваканциите заради снега, някъф патешки вирус и какво ли още не. А и при по-дълга ваканция ще изгубим материал, на който после няма да могат да ни изпитат и да поправяме оценки за края на срока... Като на някой толкова му се почива, взема си бележка и си седи у тях.
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Много обичам да видя няква бавна как се нерви, направо ДУШЕВЕН ОРГАЗЪМ!Първоначално написано от xKiFlA
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Много се дразня на хора,които се правят на зрели.Никакъв материал няма да се изгуби!Не говорете преди да мислитеПървоначално написано от ameli
Щом толкова ви се ходи на училище да сте си седели на гъзовете и да сте си учили,за да не ви се налага да си поправяте оценките. Тези няколко дни ваканция,които искаме няма да навредят на поправянето на оценките,напротив ще дадат повече време за учене...Не всеки може да си вземе бележка и да си седи у тях ей така,не всеки е толкова безотговорен.Който би си позволил този лукс,изобщо няма право на глас в тая тема
![]()
Да си кажа правдата,въобще не ми пука за зимната ваканция-то и без това ще е пълен студ ,само вкъщи да стоиш пак не е работа.Виж обаче ако за лятната направят нещо подобно ще се ядосам
И мен много ме кефят тия лапетии на по 13-14 години, дето на Нова Година техните им дават 50гр ракия и след това изтрезняват 3 денаПървоначално написано от ameli
![]()
![]()
Абеее я стига... На тези, дето мрънкат студенти, работници, като били на работа тогава! Ми тях не ги грее за нас, закво мен да ме грее бе! Още повече, не всички родители са на 3-ти на работа. ПЪК КАТО ГЛЕДАМ СТУДЕНТИТЕ СА СЕ СКЪСАЛИ ДА ХОДЯТ НА ЛЕКЦИИ ... И в България никой нищо не прави, защото ние така сме си го направили, защото всеки си мълчи. Ние обществото трябва да направим нещо, за да може да получим това, което искаме. Няма да ни падне от небето...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първо на студентите ваканцията им не е до 3-ти януари.Всеки университет сам си определя ваканциите.Причината е,че са автономни институции и нямат връзка с МОМН относно това.Пък и в крайна сметка висшето образование си е концерт пожелание....Първоначално написано от bybz
хубаво е не да го говориш във форума, а да го крещиш на мегафон на митинга, който ше протече еди къде си в еди колко си часа.... щото тука никой няма да те чуе, а някои ше се хванат за съвсем странични неща, като например пунктуационни грешки, граматически и т.н...Първоначално написано от bybz
Злета,кой е казал,че ще се изтезнява 3 дни...Просто е леко неприятно за 2 дни от лягане в 6 да си промениш метаболизма на ставане в 6 например ? Или пък да речем,че сте отишли на село и на 1ви няма с кво да се приберете,защото тогава почти никой не работи и трябва на 2ри да се прибереш съспиан от празниците и да седнеш да учиш,не е ли леко неприятно ?
Хайде, бележкарски истории, цял Януари няма да ви стигне да ви оформят. Глупости на търкалета. Просто през различните години е нормално ваканцията да е различна заради различният ден, в който се пада 1-ви Януари. През 2012 например ще излезем на 24 Декември и ще се върнем на 7-ми Януари, понеже 31-ви е Понеделник. За сметка на това, ако някой не забелязват, последните две години пролетната ваканция не е три дни, а е седмица и половина - две. Други социални групи изобщо не излизат в толкова дълги ваканции. Така, че по-спокойно. Ще имаш време и да си научиш, и да те изпитат.Първоначално написано от JCoutureJunkie
Аз предпочитам пролетната да ми е 5 дни,щото тогава е топло и приятно,а не зимата 2 дни след Нова Година да сме онлайн!![]()
хаахахаха намери се кога да е до 7ми.. няа да сме живи тогаваПървоначално написано от Lucho
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Бе аре, бе. Тука за 1-2 дена повече направихте циркове. Няма да ни я увеличат, никой не му дреме за мнението на учениците.![]()
^не 1-2,а цели 7.Научете се колко са дните в седмицата![]()
много е смешно това с поправянето на оценки![]()
ми няма да изкарвате лоши и после накрааааааааааая да се сетите, че края на срока идва![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
^Не става въпрос поправянето,а оформянето.Като ти набухат 3-4 класни само първата седмица след ваканцията началото на януари никак няма да ти е весело.За ваканция,през която има 24ти,25ти,31ви и 1ви,на които на дали някой ще учи,то ти остават в най-добрия случай 5 дена.Мен като ми набухат една книга поне 100стр с един куп думи и още не знам какви условия,резюмета и т.н.,и като трябва да преговарям за 7-8 класни,то става е*ахти и ваканцията.
Ми говорете си с учителите. Нали някой по-напред беше споменал, че и те били съгласни с вас за късата ваканция? Говорете и го помолете да ви влезнат в положението и да не ви затрупват с 1000 неща![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Отговорът им знаеш ли какъв е.. " Мен не ме интересува по какво колко са ви дали..вие научете, което ви дам аз"..и това го казва всеки учител и се събират 12-13 предмета,по които да учиш.... еми НЯМА ПЪК ДА ОТИДА НА 3ТИПървоначално написано от GossipGirl89
![]()