.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

обичам гоо ;(

та значи..харесвам 1 момче(най-добрия ми приятел)..значи аз преди 2 дни ходих с най-добрия приятел на моя най добър приятел,който беше също мой мн добър приятел ;дд (ако схванахте нещо ),но този,който сега харесвам,не знаеше..та значи скъсахме с фр-то му..вчера аз му предложих,но той каза,че неможе да мисли..и нз си кфо..и нз..как да го привлека към мен..значи той ме харесва и т'ва го знам много добре,но не си го признава..всяко междучасие сме заедно,а понякога и след него..ии започвам да го харесвам все повече и повече..даже бих казала,че го обичам..принципно мога да имам много момчета,но незнайно защо искам точно него..
    no pain,no game ;]

Ми имай си ги.. И ние незнаем защо искаш точно него
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Обикновено хората желаят това, което не могат да имат, дори да не е толкова добро. Мисля, че е възможно да се самонавиваш.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ами едно ще ти кажа секса разваля приятелството така че ... ти си решаваш признай му ако искаш и имайте връзка но помни това горе

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Мега фен Аватара на sasha_90
    Винаги искаме това,което не можем да имаме.При теб се случва същото.

Супер фен
    Ами щом си му признала чувствата си, а той по тактичен начин се е измъкнал, значи нямаш шанс с него. Нещата едва ли щяха да се развият по този начин ако те харесваше, както смяташ. Има и друг вариант - може наистина да си права, но и той самият да не знае защо те е отблъснал --> не е наясно със себе си. И в двата случая не си заслужава да се занимаваш.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Не го обичаш, а го харесваш.
    Казал ти е, че не може да мисли и някви такива, вероятно защото приятелят му все още има чувства към теб и може би мисли, че може да те спечели пак. Момчето, което харесваш сега не иска да пречи на приятеля си.. може би приятелството му пречи да бъде с теб. (: Попитай го.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

апффф недей прави грешката да тръгниш с най-добрия си праиятел ... щот накрая ще станите пълни непознати.. е можи и да греша ама аз със "BFF -тоо " ходихме кат бяхме по малки .. и преди време пак.. ии ся се едно не се познаваме хаха недей прави грешката... просто си задръж приятелството и хвани някой друг

извинявам се за правописните грешки

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Казал ти е, че не може да мисли и някви такива, вероятно защото приятелят му все още има чувства към теб и може би мисли, че може да те спечели пак. Момчето, което харесваш сега не иска да пречи на приятеля си.. може би приятелството му пречи да бъде с теб. (: Попитай го.
    Значи..съгласна съм. xD

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    +1
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от boobooboo
    апффф недей прави грешката да тръгниш с най-добрия си праиятел ... щот накрая ще станите пълни непознати.. е можи и да греша ама аз със "BFF -тоо " ходихме кат бяхме по малки .. и преди време пак.. ии ся се едно не се познаваме хаха недей прави грешката... просто си задръж приятелството и хвани някой друг

извинявам се за правописните грешки

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Ма аз ходих 2 часа с най-добрия му приятел,после разбрах,че съм влюбена с него.Предложих му до като гледахме филмчета по Disney Chanel,пък той харесва най-добрия си приятел.. Ама ние сме на 12,разбирети нъ!

WTF боже ... СТОЙ СИ НА ГОДИНИТЕ момиче недей си хаби "детството" с някфи пикльовци...
    0бичала го трънции.... ти любов незнаеш какво е .. хахаа гледайте си детските и си играйте с куклите

Град
    Destiny Islands
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Ами щом си му признала чувствата си, а той по тактичен начин се е измъкнал, значи нямаш шанс с него. Нещата едва ли щяха да се развият по този начин ако те харесваше, както смяташ. Има и друг вариант - може наистина да си права, но и той самият да не знае защо те е отблъснал --> не е наясно със себе си. И в двата случая не си заслужава да се занимаваш.
    +1 100% e така
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Град
    Lap Of The Gods
    Щом не се е съгласил... значи надали те харесва толкова колкото си мислиш.

I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
    I'm on the highway to hell.

Супер фен
    Деца,деца

П.П. Гледай си филмчетата,учи и не се тормози

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си