- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обичам гоо ;(
та значи..харесвам 1 момче(най-добрия ми приятел)..значи аз преди 2 дни ходих с най-добрия приятел на моя най добър приятел,който беше също мой мн добър приятел ;дд (ако схванахте нещо ),но този,който сега харесвам,не знаеше..та значи скъсахме с фр-то му..вчера аз му предложих,но той каза,че неможе да мисли..и нз си кфо..и нз..как да го привлека към мен..значи той ме харесва и т'ва го знам много добре,но не си го признава..всяко междучасие сме заедно,а понякога и след него..ии започвам да го харесвам все повече и повече..даже бих казала,че го обичам..принципно мога да имам много момчета,но незнайно защо искам точно него..![]()
no pain,no game ;]
Ми имай си ги.. И ние незнаем защо искаш точно него![]()
![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Обикновено хората желаят това, което не могат да имат, дори да не е толкова добро. Мисля, че е възможно да се самонавиваш.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
ами едно ще ти кажа секса разваля приятелството така че ...ти си решаваш признай му ако искаш и имайте връзка но помни това горе
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Винаги искаме това,което не можем да имаме.При теб се случва същото.
Ами щом си му признала чувствата си, а той по тактичен начин се е измъкнал, значи нямаш шанс с него. Нещата едва ли щяха да се развият по този начин ако те харесваше, както смяташ. Има и друг вариант - може наистина да си права, но и той самият да не знае защо те е отблъснал --> не е наясно със себе си. И в двата случая не си заслужава да се занимаваш.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Не го обичаш, а го харесваш.
Казал ти е, че не може да мисли и някви такива, вероятно защото приятелят му все още има чувства към теб и може би мисли, че може да те спечели пак. Момчето, което харесваш сега не иска да пречи на приятеля си.. може би приятелството му пречи да бъде с теб. (: Попитай го.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
апффф недей прави грешката да тръгниш с най-добрия си праиятел ... щот накрая ще станите пълни непознати.. е можи и да греша ама аз със "BFF -тоо " ходихме кат бяхме по малки .. и преди време пак.. ии ся се едно не се познаваме хаха недей прави грешката... просто си задръж приятелството и хвани някой друг
извинявам се за правописните грешки
Значи..съгласна съм. xDПървоначално написано от Paramour
+1Първоначално написано от Paramour
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Първоначално написано от boobooboo
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Ма аз ходих 2 часа с най-добрия му приятел,после разбрах,че съм влюбена с него.Предложих му до като гледахме филмчета по Disney Chanel,пък той харесва най-добрия си приятел.. Ама ние сме на 12,разбирети нъ!
WTF боже ... СТОЙ СИ НА ГОДИНИТЕ момиче недей си хаби "детството" с някфи пикльовци...
0бичала го трънции.... ти любов незнаеш какво е .. хахаа гледайте си детските и си играйте с куклите
+1 100% e такаПървоначално написано от Ssummerjam
![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Щом не се е съгласил... значи надали те харесва толкова колкото си мислиш.
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.
Деца,деца
П.П. Гледай си филмчетата,учи и не се тормози![]()