- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Правилно ли го правя? :D
Малко ме е срам да питам, но... - искам да питам дали се целувам правилно с език , което леко ме съмнява... Навирам си езика(много малко)и нито го мърдам нито нищо, просто леко наврян и си мърдам устните и се чудя дали изобщо това се брои за целуване с език или тоя език тряя е наврян на макс и да се мърда
![]()
![]()
![]()
Иначе има разлика с леко наврян език, отколкото само с устни
ПИТАМ, ЗАЩОТО ЗАПОЧНАХ ДА СЕ ЦЕЛУВАМ "УЖ" С ЕЗИК ОТ 2-3 ДЕНА И ВИНАГИ СИ ГО ПРАВЯ ТАКА КАКТО ОБЕСНИХ И ЗА ТОВА ПИТАМ...
Не ми казвайте - ако момичето постоянно те целува, значи й харесва, защото това няма ник'во значение
Идиот.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Пф, аз знам че съм идиот, дай нещо ново... Айде малко по-сериозно сега НА ПРАВ ПЪТ ЛИ СЪМ ИЛИ ДА "РЕДАКТИРАМЕ" НЕКОЙ РАБОТИ НА ТУЗ ЕЗИК
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЗА бога,ние откъде да знаем
дали ТИ се целуваш правилно..От написаното
аз лично нищо не схванах,за другите не знам..
- И не се научихте,че целуването няма
правило,то ти идва отвътре..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Клинки ми на линка в подписа и ми намери някой с ръка.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
ПРОСТО ИСКАМ ДА ЗНАМ ДАЛИ ТРЯБВА ДА СИ ВЪРТЯ/МЪРДАМ ЕЗИКА И ТАКА... ЗАЩОТО СЪМ ЧЕЛ, ЧЕ ТРЯЯ ЕЗИКА ДА СЕ ВЪРТИ И ТАКИВА ГЛУПОСТИ...
Айде малко по-сериозно по въпроса, моля...
Първоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
![]()
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Някой ще ми даде ли сериозен отг?!
А това, че ти идва от вътре при мен не е така, аз мога да го правя както си искам, просто искам да знам как по-точно да използвам езика и тва е![]()
мнеПървоначално написано от waller12345
![]()
ако имаше малко мозък в главата си , нямаше да се допитваш до форума , само се излагаш пичнедей писа ,че само смях правиш ,това не е базик а съвет
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Какви сериозни отговори искаш,когато
темата ти не е такава..
Тъпа тема = тъпи отговори..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Карай го на инстинкт и импровизация. И няма точна формула за правене правилно, има само за правене ТАКА, че да се хареса на МОМИЧЕТО. Затова всъщност моят отговор в другата тема, че ако тя се опита да те целуне след това и няма нищо против, явно се справяш добре, е най-добрия отговор.
Аман от тъпи въпроси, фъцк ю.
Първоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
![]()
Няма правилен или лош начин.
Лично на мен този 'начин на целуване' не ми допада![]()
Съвсем сериозно: имах гадже/силно казано/, което се 'целуваше' така иии не беше приятно.. поне на мен не ми хареса.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ето ти СЕРИОЗЕН отговор:Ако не си сигурен как се прави ,всеки път пробвай по различен начин.Аз съм се целувала и чувството е същото ,незнам правилно ли е ,но с времето станах уверена и се отпуснах.Абе с времето ще го усетиш.КЪСМЕТ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от SmilezZz
![]()
мърдай го тоя език де,бахти
не се изказвай неподготвен,прасе
Ето тва исках да знам..Първоначално написано от Di
пич, честно целуваш се ужасно (shake) не завиждам на момичето .. [/i]
еми мърдай го ама не мноо и да е наврян до гърлото ...![]()
![]()