- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Няколко въпросчета ...
Здравейте преди 1 седмица се запознах с момиче, което харесах още тогава имаше искри между нас ... Целувахме се , гушкахме се и тнт . Аз и се обадих разбира се след няколко дни я поканих на кино , на киното се изложих малко .Тя дойде с някаква приятелка и си говориха 2 те доста дълго ... след ,което хапнахме изпратихме приятелката и , и отидохме да гледаме филм ... аз я прегърнах и към средата на филма се целунахме ,но имах дъвка и тя ми се изплъзна
и аз по най-бързия начин се дръпнах, но гледах да не се усети и мисля ,че всичко е наред след края на филма тя говори с майка си и тя трябваше да си ходи с нея понеже пътуваше с трамвая на следващата спирка щеше да се качи майка и и се прегърнахме обясних и , че ще стане много неудобно да я изпратя до тях след, като майка и ще се качи на следващата спирка изчаках да дойде трамвая и си тръгнах и сега сам решил да и се обадя отново да я покана да излезем ... смятам да отидем на кънки и после да се разходим в 1 парк и там да седнем двамата да и кажа че ми и много приятно да сам с нея , че харесвам всичко в нея и ще я попитам заедно ли сме ... обаче може ли някаква идея какво да и кажа , като и се обадя и като отидем в парка въпреки , че и сам бих се справил , но искам да стане перфектно , а пък съм и сигурен ,че ще дадете доста добри идей . Благодаря !
знаеш ли....много ме радват такива хора като теб - романтични....относно плана ти - мисля, че е супер. Аз много бих се зарадвала на такова нещо....а пък какво можеш да и кажеш- това ще ти изникне на ума само като я видиш- просто ще видиш как при вида и ще бликне всико това, което чудстваш....пожелавам ти късмет и стискам палци момичето да е твое![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря ти много! Ся след малко смятам да и се обадя ,но си нямам на идея какво да кажа ,а най-вероятно да изтърся някоя глупст щото адски много се притеснявам, като си говорим . Дайте някакво предложенйе ?...
ами можеш да започниш със "здрасти как си? липсваше ми.....свободна ли си днес? какво ще кажеш за малка разходка?" ако е свободна съм сиг че ще приеме....хайде със здраве и да омагьосаш мацката![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мерси отново златна си ...![]()
хах мерсиникога не съм получавала такъв комплимент
ако искаш да споделиш още пиши си скайпа на ЛС и мога да се опитам да ти помогна още
![]()
Не мисля,че си се изложил.Освен това,щом е позволила да я целунеш,съм сигурна,че и тя има някакви чувства към теб.Затова не се притеснявай толкова и й се обади.Идеите ти за срещата са много хубави и също ще й харесат.Успех.
Ем аз хубаво звъннах и, но тя е прекалено срамежлива , като казах кой сам тя даде телефона на нейна приятелка , май се уплаши и смятам да изчакам да влезе в скайпа ,за да се разберем само там общувам с нея без проблеми ... някакви идей как да я предразположа да се отпусне . Благодаря !
Първоначално написано от vitorio94
смешник
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Какво защо да сам смешник ?Първоначално написано от DREAM95
Какво му е смешното?Първоначално написано от DREAM95
vitorio94 до сега се справяш добре без чужда помощ, всичко ще се нареди самоq няма нужда да насилваш нещатаотпуснете се и двамата и всичко ще е ток и жица !! Айде успех
) !
I don`t care .. ;] ..
Благодаря много само ме притеснява че не ми пише смс и въпреки че и пратих 2 ама май се поуплаши малко ... надявам се да влезе в скайпа за да се разберем да излезем утре ...Първоначално написано от sunshinepp
Човеко не я притискай много да не вземеш да я оплашиш .. все пакПървоначално написано от vitorio94
![]()
I don`t care .. ;] ..
Благодаря за коментара ...Първоначално написано от sunshinepp
Мн хубави планове имаш и всичко ми изглежда супер... ама аз на твое място не бих бързала да се разкрия пред даден човек ... според мен трябва да поизчакаш малко още и тогава да започнеш да и се обясняваш в любов![]()
Иначе УСПЕХ!!
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Оливаш се с търсенето и ентусиазма. Ако искаш още 3857458 смса й прати.. Че и по скайп си тръгнал да досаждаш, щом тя не ти отговаря или вдига.. Ще си помисли, че си някакъв досадник и симпатиите й много бързо ще се изпарят...
Ако реши, че си твърде обсебен, това ще я отблъсне от теб, вместо да я привлече. Имай го предвид.
Никой не обича зависимите хора. Не се дръж, все едно не можеш да дишаш без нея и искаш да я "изядеш" цялата - това е плашещо за всички хора (не само за момичетата)
Като излезете не й натяквай много-много какво изпитваш, бъди по-потаен, и по-скоро действай, отколкото да приказваш. Примерно по някое време я целуни, вместо да й казваш колко ти е липсвала (голямо липсване, че не си я виждал от 1 ден. Втф?)
Т'ва с "Липсваше ми" е направо ужасно предложение..
Успех и наистина се стягай, за да не я изтървеш!
Хубаво е да показваш радост от срещите ти с нея, например да й се усмихваш, да я целуваш, но не се дръж все едно тя е единственият смисъл на живота ти![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Напълно съм съгласна. Вслушай се във всичко, което ти каза! Опитай се да бъдеш малко по - неодстъпен, защото иначе губиш интересът й.Първоначално написано от jghgh