Здравейте преди 1 седмица се запознах с момиче, което харесах още тогава имаше искри между нас ... Целувахме се , гушкахме се и тнт . Аз и се обадих разбира се след няколко дни я поканих на кино , на киното се изложих малко . Тя дойде с някаква приятелка и си говориха 2 те доста дълго ... след ,което хапнахме изпратихме приятелката и , и отидохме да гледаме филм ... аз я прегърнах и към средата на филма се целунахме ,но имах дъвка и тя ми се изплъзна и аз по най-бързия начин се дръпнах, но гледах да не се усети и мисля ,че всичко е наред след края на филма тя говори с майка си и тя трябваше да си ходи с нея понеже пътуваше с трамвая на следващата спирка щеше да се качи майка и и се прегърнахме обясних и , че ще стане много неудобно да я изпратя до тях след, като майка и ще се качи на следващата спирка изчаках да дойде трамвая и си тръгнах и сега сам решил да и се обадя отново да я покана да излезем ... смятам да отидем на кънки и после да се разходим в 1 парк и там да седнем двамата да и кажа че ми и много приятно да сам с нея , че харесвам всичко в нея и ще я попитам заедно ли сме ... обаче може ли някаква идея какво да и кажа , като и се обадя и като отидем в парка въпреки , че и сам бих се справил , но искам да стане перфектно , а пък съм и сигурен ,че ще дадете доста добри идей . Благодаря !