отидох днес на лекар , както ми и казахте
тя също каза че съм се влошила и ме прати при една некадърничка ( УНГ) която миналата година щеше да оперира майка ми , а на майка ми нищо и нямаше... объркала и беше диагнозата ( накафърничка на макс... )
та ме изпратиха спешно при тази понеже беше на долния етаж , и тази неграмотница ми каза че спешно трябва да вляза в болница понеже тва било някаква мнооооооооооооого тежка ангина , и в болницата щели да ме лекуват 5 дни ( нека си вярва .. )
та изпрати ме тя , но първо майка ми се обади на кръстницата ми която ни препоръча да отидем при най-добрия УНГ във Варна . Отидохме ( кабинета му е пълен с толкова много техника , че чак приличаше на зъболекарски стола му :Д ) та той ме прегледа и каза че не е толкова тежко , изписа ми един антибиотик ( оспен ) по 3 хапчета първия ден на доза и едни инжекции гентамицин ( болят ама се надявам да помогнат ) 2 пъти дневно . Та този лекар каза че до 3 дни ще имам някакво подобрение , защото вече ми е и невъзможно да ям , макар че сега пробвах малко по лекичко минава храната ^^
Та този лекар да е жив и здрав и дано ме излекува !!!