.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как да се запозная с момиче

Така здравейте първо на всички . Значи моят проблем е че съм страмежлив и има едно момиче от моето училище което съм си харесал, но не мога да отида да я заговоря защото ме е срам.... Четох няколко теми отностно външния вид и смятам че нямам проблеми с него. Моля ви кажете как да оитда да я заговоря, как да се запозная с нея защото наистина много съм си я харесал. Благодаря Ви предварително

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Мощната трябва да си супер перде.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Стига бе хора , и едно момиче не можете да заговорите Ставате жалки.. какво му е толкова сложното по дяволите, отиваш при нея и я заговаряш , гледай да е сама или и аз не знам .. има толкова много начини и примери че.. направо ми се реве като прочета такава тема вече казвам ви
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

В свежо имаше някаква статия "Наръчник за мъже", сега ще потърся линк.

П.п. http://procheti.blogspot.com/2009/12/blog-post_05.html
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Град
    Destiny Islands
    Просто отиваш при нея, казваш и здрасти, ала бала подхващаш някоя тема. Просто е, не разбирам от какво те е срам?
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Абе честно казано не е толкова лесно да отидеш и да я заговориш... Не се знае как ще реагира... От гледна точка вземи да разпиташ за нея поне името и знаеш ли Така де ще и намериш да речем скайпа ще си попишете... и нещата може да станат... Но да отидеш при нея и да и кажеш оо Здрасти какво става как си или нещо подобно момичето ще избяга или ще ти каже остави ме на мира-какво искаш от мене зависи ама аз по принцип така реагирам-Зависи от момичето ... ... Попитай за нея... Но тя не трябва да разбира, че я харесваш

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Абе честно казано не е толкова лесно да отидеш и да я заговориш... Не се знае как ще реагира... От гледна точка вземи да разпиташ за нея поне името и знаеш ли Така де ще и намериш да речем скайпа ще си попишете... и нещата може да станат... Но да отидеш при нея и да и кажеш оо Здрасти какво става как си или нещо подобно момичето ще избяга или ще ти каже остави ме на мира-какво искаш от мене зависи ама аз по принцип така реагирам-Зависи от момичето ... ... Попитай за нея... Но тя не трябва да разбира, че я харесваш
    Виж аз ако харесвам даденото момче,което ме заговори не бих избягала.Попринцип трябва да си сигурен и че тя харесва иначе ще стане малко неловко

Град
    ^___^
    Именно за това имам предвид да разпита, да се опознаят ... и така нататък... Защото ако пък момичето не го харесва ... Какво ли може да се случи

♥♥

Град
    Destiny Islands
    Именно за това имам предвид да разпита, да се опознаят ... и така нататък... Защото ако пък момичето не го харесва ... Какво ли може да се случи
    Нищо няма да се случи.

Супер фен
    Отиди, бий й един юмрук и така запознанството ви ще се превърне в незабравимо преживяване.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Отиди, бий й един юмрук и така запознанството ви ще се превърне в незабравимо преживяване.
    Явно има много "умни" хора в този форум...

♥♥

Град
    Destiny Islands
    Има и още как, ей гледай не могат да заговорят момиче.

Супер фен
    Някои са още по-умни, щом съдят от един-единствен коментар за човек, който и капчица не познават.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

О.о аз не бих избягала..

Смисъл, примерно нали сте в едно училище - имаш причина да я добавиш във Фейсбук (ако и двамата имате >_>). Там вземи я заговори, ала-бала, как си, що си, каква музика слушаш ;3
    Ако сте един стил нямаш никакъв проблем и в даскало да я заговориш - принципно на мен лично ми е приятно да ме заговарят хора, които се обличат като мен, слушат същата музика, и т.н. ^^ Кой знае пък, може и тя да те е харесала, пък и нея да е срам, а повечето такива момичета чакат момчето да ги заговори първо. °.°
    Можеш и да я спреш, когато е някъде с приятелките си по коридора - ако се захилят като луди определено има нещо там XD

Не трябва да си срамежлив за тия неща. Много кофти става - знам от опит, защото и аз си падам по едно такова момче ;о Ако чакаш тя да дойде, нищо няма стане ^^

няма смисъл да се срамуваш земи и скайпа и започнете да си пишете и после си уговорете среща така ще ти е по лесно

Супер фен Аватара на fen7asy
    подписът ми е унисекс.. (помага и на момчета и на момичета)
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си