- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За приятелите в ново училище
Здравейте, въпроса ми е като сте били в ново училище и бързо ли си намерихте приятели и доста ли бяха ??
Ами аз не се сближавам бързо, но за сметка на това е трайно.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
За колко време се сприятелихте ?
Не ти ли е достатъчно да постнеш темата веднъж?
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Аха. ИНтересът към новите е голям. И колкото имат интерес, толкова ревнуват от тази липса на интерес. Врагове и приятели правиш много бързо.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
хаха мойто училище е малко по.. мъжкои има 50 момичета MAX
хаха ии аз съм една такава сладка нисичка и абе много симпатична (поне тей казват да не си помислите нещо за самочувствието ми) ии много бързо станах приятелка с половината даскало (че може и повече от половината) .. а момичетата ме НАМРАЗИХА ;ддд
![]()
I wonder why...Първоначално написано от boobooboo
Но ако имаш желание с определени хора да се запознаеш, а пък те там са си групичка как точно да го направиш без да се натрапваш ?
Като някой от тях е сам се запознаваш и той евентуално ще те вкара в партиятаПървоначално написано от Lovelyyy
![]()
Ами примерно няма такъв![]()
Еее тогава ше малко кофти, може просто да се праиш на луд/а и те да ти се накефят
и да те приемат в групичката си. Не ми се е налагало да го правя ама незнам...
![]()
ОБЩИТЕЛНА СЪМ !Първоначално написано от Spikeey
![]()
![]()
![]()
пИШЕте
Не бе беше супер лесноВлизам си сядам си и веднага всички дойдоха да се запознаят с мен.. То класа ми е един луд и всичките са супер печени хорица.
Естествено имат си определени "групички" но винаги можеш да станеш част от една... няма да те оставят да скучаеш сама.. поне така си мисля де xD
С класа ми не съм се сприятелила..Само с няколко,но от другите класове познавам доста хора,които са много готини и добрички, а не като идиотите от класа ми
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не съм имала приятели в класа.Всички бяха коренно различни по-характер от мен.Поддържахме разговор от време на време.
В университета завързах приятелства по-лесно.
при мен беше лесно в новото училище защото класната ниразпределяше на групи и така всички станахле приятели![]()
Тази година се преместих в нов град и в ново училище.За щастие си намерих много бързо приятели и особено едно момиче,което ми стана много добра приятелка : ))
Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪
щом влезеш в двора на новото училище. първата ти работа е да си намериш приятел(ка). най- важното е да си в комплект с някой, защото дори всички останали да те изолират, няма да си сам. никога, ама никога не сядай сам на чин на първия учебен ден, хеле пък в най- скапаната редица... то е важно. може двойките да се разменят, но винаги ще имаш някакъв/ва приятел(ка)![]()
други мнения ?? ама искам да кажа, че имам приятелка ама и исках да се водя там с определени хора
О, сегашното училище ми е 5-тото, нямам много спомени за преди, но попринцип мълчах. Седна си, мълча си, не се смея на простотиите им и после решиха, че съм готин![]()
В началото най-добре да мълчиш и да мислиш внимателно какво правиш, първото впечетление е най-важно. Ако мълчиш, никой нищо лошо не може да си помисли
![]()
![]()
Аз също, съм такаПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Действителността е илюзия, породена от липсата на алкохол
Нека позная: Когато искат да те накажат вашите ти забраняват да четеш книги и да учиш?Първоначално написано от SmilezZz
Честно казано, не си харесвам особено класа. В смисъл разбирам се със всички, говоря си със всички принципно ама не мога да ги определя като приятели... Бях иначе доста добра приятелка с 1 съученик ама с него се скарахме за глупости всъщност (така, че не съм сигурна дали "добри приятели" е правилното определение...въпреки че излизахме доста често заедно). Иначе казано намирам си тук там с кого да си говоря ама приятели е твърде силно казано. Въпреки, че силно се изненадах от съучениците понеже на рождения ми ден преди седмица половината ме разпрегръщаха ..![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl